Skip to content
Foscarini Mite Vloerlamp
Foscarini Mite Vloerlamp
Vergroten
  • Foscarini Mite Vloerlamp
1/2
Item 1 of 2

Foscarini Mite Vloerlamp

Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 3-4 weken

Eijerkamp vertelt over Foscarini Mite Vloerlamp

Foscarini vloerlamp Mite is een lamp dat, ondanks zijn enorme lengte, erg licht van gewicht is. Mite is een innovatieve en verleidelijke lamp. Het gebruik van tijdloze materialen, een mix van glasvezel en koolstof vormen de basis van Mite. Ook verkrijgbaar in de kleuren geel en zwart.

Afmeting Mite vloerlamp:
Hoogte: 185 cm
Breedte: 21 cm

U vindt de Foscarini design lampen op showroom bij CILO. Laat u inspireren en verrassen door de vele mogelijkheden van de Foscarini collectie. Uiteraard staan onze lichtspecialisten voor u klaar.

Foscarini levert een grote diversiteit aan verlichting. CILO is dealer van het exclusieve merk Foscarini en kan ieder gewenst model van dit merk aan u leveren. Vindt u het gewenste model niet op onze site?  Neemt u dan contact met ons op via e-mail of telefoonnummer 0575-583656 (tijdens openingstijden). Onze interieurspecialisten voorzien u graag van vrijblijvende informatie.

Bekijk meer
Dit vind je ook leuk Vergelijkbare artikelen
Dit vind je ook leuk Vergelijkbare artikelen