Skip to content

vtwonen make-over 10 najaar 2020

Gezien op tv in vtwonen 'Weer verliefd op je huis' elke zondagavond op SBS6 met onze Eijerkamp meubels.

vtwonen make-over 10 najaar 2020
vtwonen make-over 10 najaar 2020

Droomhuis in Utrecht

Miriam en Perry hadden al een tijdje een oogje op een huis verderop in de straat. Toen hun ultieme droomhuis vijf jaar geleden te koop kwam, hebben ze meteen toegehapt. Nu wonen ze hier alweer een aantal jaren met veel plezier, maar met de inrichting is het stel minder blij. Het interieur oogt kil en ongezellig en met de indeling wil het ook niet lukken. Miriam en Perry hebben namelijk een groot woonprobleem: er staat een paal in het midden van de woonkamer. Perry denkt dat een andere indeling niet mogelijk is en zit graag recht voor de tv. Daar is Miriam het niet mee eens. Zij wil de ruimte anders indelen...

Miriam & Perry 'Zij houdt van terra, hij van zwart-wit'

Daarnaast liggen de woonsmaken van Miriam en Perry mijlenver uit elkaar: Miriam wil graag een moderne inrichting met warme terrakleuren. Perry houdt daarentegen van zwart-wit, minimalistisch en design. En is zeer gehecht aan zijn strakke Jan des Bouvrie-kast! Gelukkig zijn ze het over één ding zijn het wel eens, het gezin is gek op muziek maken, dus de gitaren en piano moeten in de woonkamer blijven. vtwonen stylist Liza gaat ze helpen en creëerde rond de paal een een royaal ziteiland, slimme tv- en opberglossing en XXL eet- en werktafel met onze Eijerkamp meubels in een warme, moderne woonsfeer!

vtwonen make-over 10 najaar 2020
vtwonen make-over 10 najaar 2020
vtwonen make-over 10 najaar 2020

ACCESSOIRES, KARPETTEN & MEER!

Alle accessoires en de verlichting uit deze vtwonen make-over shop je in onze winkels in Zutphen & Veenendaal. Kom langs in onze winkels. We adviseren je graag!

Kleurenpalet
 • Sikkens F6.08.75
  Sikkens
  F6.08.75
 • Sikkens F4.10.70
  Sikkens
  F4.10.70
 • Flexa Spiced Honey
  Flexa
  Spiced Honey
 • Sikkens F2.10.40
  Sikkens
  F2.10.40
 • Sikkens ON.00.18
  Sikkens
  ON.00.18

vtwonen make-over 10 najaar 2020

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Deze meubels live bekijken? Kom naar onze woonwinkels!

Ontdek alle meubels uit deze vtwonen make-over bij Eijerkamp in Zutphen & Veenendaal. Met ruim 150 merken onder één dak voor wonen, slapen en design. In elke woonstijl en voor ieder budget.

winkels & openingstijden ontdek alle vtwonen make-overs
Eijerkamp woonwinkels

Meer inspiratie bij Eijerkamp