Skip to content

vtwonen make-over 8 najaar 2021

Gezien op tv in vtwonen 'Weer verliefd op je huis' elke zondagavond op SBS6 met onze Eijerkamp meubels.

Nieuwbouw hoekwoning in Heiloo

Maik & Jill zijn op wereldreis als de coronacrisis uitbreekt waardoor ze noodgedwongen eerder huiswaarts moeten keren. Nog maar net geland, is Jill al volop bezig met de zoektocht naar een perfect huis voor de twee. Al snel vinden ze een droomhuis: een nieuwbouwwoning in Heiloo. Hoewel hij het liefst in een jaren ’30 woning had gewoond en zij liever in Castricum zijn de twee nu dolgelukkig in Heiloo. Maar.. hoe blij ze ook zijn met de woning, met de inrichting wil het nog niet echt lukken.

Maik & Jill ‘Hij houdt van romantisch, zij van strak & industrieel’

Zoals in veel nieuwbouwhuizen, is ook de woning van Maik en Jill rechttoe rechtaan. Dat maakt het voor de twee lastig er een sfeervol geheel van te maken. Daarnaast ontbreekt het ze aan de nodige dosis lef én liggen de woonstijlen van het stel nogal uiteen. Waar Maik juist houdt van een wereldse en warme inrichting met een romantische touch, houdt Jill van een modern interieur met industriële elementen. Gelukkig schiet vtwonen stylist Frans te hulp: hij brengt de woonstijlen van Mike en Jill samen in de woonstijl Eclectische Wereldreis. De royale zithoek wordt sfeervol gemaakt met een grote elementenbank en een ronde eettafel doorbreekt de rechte lijnen in de woonruimte. Dat wordt heerlijk thuiskomen!

vtwonen make-over 8 najaar 2021
vtwonen make-over 8 najaar 2021
vtwonen make-over 8 najaar 2021
vtwonen make-over 8 najaar 2021

Persoonlijk interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak
Kleurenpalet
  • Flexa Urban Taupe
    Flexa
    Urban Taupe
  • Eijffinger Natural 303514
    Eijffinger
    Natural 303514
vtwonen make-over 8 najaar 2021
vtwonen make-over 8 najaar 2021
vtwonen make-over 8 najaar 2021

Deze meubels live bekijken? Kom naar onze woonwinkels!

Ontdek alle meubels uit deze vtwonen make-over bij Eijerkamp in Zutphen & Veenendaal. Met ruim 150 merken onder één dak voor wonen, slapen en design. In elke woonstijl en voor ieder budget.

winkels & openingstijden ontdek alle vtwonen make-overs
Eijerkamp woonwinkels