Skip to content

vtwonen make-over 9 najaar 2021

Gezien op tv in vtwonen 'Weer verliefd op je huis' elke zondagavond op SBS6 met onze Eijerkamp meubels.

Verbouwde paardenstal in Haarlem

Hank en Suus wonen, samen met hun twee tienerdochters, in een verbouwde paardenstal op een monumentaal kazerneterrein in Haarlem. Naar eigen zeggen is het huis hun droomhuis, maar met het interieur zijn ze niet tevreden. Ze hebben al verschillende pogingen gedaan er een sfeervol geheel van te maken, maar helaas zonder succes. Vooral de grijze gietvloer is een doorn in het oog: ze vinden ‘m te kil en ongezellig. Suus voelt zich, mede daardoor, niet meer thuis. Dat moet anders! Helemaal nu Suus lange en intensieve dagen maakt op haar werk in de ouderenzorg, is een fijn thuis belangrijker dan ooit.

Hank & Suus ‘Zijn woonstijl is industrieel, die van haar romantisch’

De verbouwde paardenstal heeft een speelse indeling: op de begane grond bevinden zich de keuken met de eethoek en een zithoek, op de vide heeft het stel een werkplek en tv-hoek gecreëerd. Dat de indeling niet standaard is, maakt het voor Hank en Suus des te moeilijker er een fijn thuis van te maken. Tel daarbij op dat de muren in huis zo’n vijf meter hoog zijn. Gaaf, maar ook lastig! vtwonen stylist Fietje gaat aan de slag met de uitdagende ruimtes, en brengt de verschillende woonsmaken van het stel samen. Ze combineert haar romantische, basic woonstijl met zijn industriële woonsmaak in een warme basis, geïnspireerd door de Moody Mediterranean, met XXL elementenbank, royale eethoek met organische eettafel en fijne loungeplek voor de tieners.

vtwonen make-over 12 najaar 2021
vtwonen make-over 12 najaar 2021
vtwonen make-over 12 najaar 2021
vtwonen make-over 12 najaar 2021

Persoonlijk interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak
Kleurenpalet
 • Eijffinger Artifact 312483
  Eijffinger
  Artifact 312483
 • Flexa Boomschorsbruin
  Flexa
  Boomschorsbruin
 • Flexa Urban Taupe
  Flexa
  Urban Taupe
 • Flexa Fading Horizon
  Flexa
  Fading Horizon
 • Flexa Cornflower Field
  Flexa
  Cornflower Field
vtwonen make-over 12 najaar 2021
vtwonen make-over 12 najaar 2021
vtwonen make-over 12 najaar 2021

Deze meubels live bekijken? Kom naar onze woonwinkels!

Ontdek alle meubels uit deze vtwonen make-over bij Eijerkamp in Zutphen & Veenendaal. Met ruim 150 merken onder één dak voor wonen, slapen en design. In elke woonstijl en voor ieder budget.

winkels & openingstijden ontdek alle vtwonen make-overs
Eijerkamp woonwinkels

Meer inspiratie bij Eijerkamp