Skip to content

vtwonen make-over 2 voorjaar 2021

Gezien op tv in vtwonen 'Weer verliefd op je huis' elke zondagavond op SBS6 met onze Eijerkamp meubels.

Twee-onder-een-kap woning In Gorinchem

De lichte ruimte, grote tuin en weidse uitzicht: Wannes en Borinda werden zes jaar geleden op slag verliefd op deze twee-onder-een-kap woning in Gorinchem! Maar met het interieur wil het minder lukken. De zithoek is erg klein en is daardoor al snel vol met drie dochters in huis. Ook is er geen ruimte om je even terug te trekken of gezellig te borrelen met vrienden en familie...

vtwonen make-over 2 voorjaar 2021

Borinda & Wannes 'Zij houdt van mediterraans, hij van stoer.'

En zijn de woonsmaken van het stel ook nog eens lekker divers. Om dat op te lossen kozen Wannes en Borinda als middenweg voor een landelijke woonstijl, terwijl ze daar eigenlijk allebei niet van houden. Borinda is gek op een kleurrijk en mediterraans interieur, terwijl Wannes zichzelf het liefst ziet wonen in een stoer huis met industriële materialen. vtwonen stylist Fietje gaat ze helpen en mixt de uiteenlopende woonsmaken in een warm en verrassend geheel met lekker veel ruimte en onze Eijerkamp meubels!

vtwonen make-over 2 voorjaar 2021

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak
vtwonen make-over 2 voorjaar 2021
vtwonen make-over 2 voorjaar 2021
vtwonen make-over 2 voorjaar 2021

Extra leefruimte in zonnige tuinkamer

Op zoek naar een extra speelplek en beschut genieten van de eerste Nederlandse zonnestralen? Daar heeft vtwonen stylist Fietje de woonoplossing voor! Met de Verasol Cube creëerde Fietje zonder grote verbouwing maar liefst 30 vierkante meter extra leefruimte aan de woning van Borinda en Wannes in mediterrane sferen. En wordt het echt lekker warm? Dan sluit je het glazen dak af met op afstand te bedienen zonwering, sla je de grote glazen schuif- en zijwanden open en is in de aansluitende veranda de perfecte buitenplaats gecreëerd om te barbecueën!

Lees meer over Verasol Cube >
Verasol tuinkamer

ACCESSOIRES, KARPETTEN & MEER

Alle vloerkleden en accessoires uit deze vtwonen make-over shop je in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal. Kom gezellig langs, we adviseren je graag!

vtwonen make-over 2 voorjaar 2021
vtwonen make-over 2 voorjaar 2021
vtwonen make-over 2 voorjaar 2021

Deze meubels live bekijken? Kom naar onze woonwinkels!

Ontdek alle meubels uit deze vtwonen make-over bij Eijerkamp in Zutphen & Veenendaal. Met ruim 150 merken onder één dak voor wonen, slapen en design. In elke woonstijl en voor ieder budget.

winkels & openingstijden ontdek alle vtwonen make-overs
Eijerkamp woonwinkels

Meer inspiratie Of persoonlijk advies?