Skip to content

vtwonen make-over 2 voorjaar 2022

Gezien op tv in vtwonen 'Weer verliefd op je huis' elke zondagavond op SBS6 met onze Eijerkamp meubels.

Frans Uyterlinde vtwonen stylist

Ryani & Daniël Vrijstaand huis in Lelystad

Ryani en Daniël wonen samen met hun dochter in een vrijstaande woning in Lelystad. Bij de bezichtiging van het huis was het liefde op het eerste gezicht. De door een architect vormgegeven woning kenmerkt zich door zeeën van ruimte én licht. Met ook nog een tuin op het zuiden, is dit met recht een droomhuis voor het gezin. Maar hoe blij ze ook zijn, met de inrichting wil het niet lukken. De moeilijke indeling van de ruimte en het verschil in woonsmaak maakt het er niet gemakkelijker op. Ryani is op zoek naar rust en warmte in een palet van lichte kleuren en licht hout. Daniël daarentegen houdt juist van donkere kleuren en houtsoorten.

vtwonen make-over 2 voorjaar 2022

Grote ruimte met veel hoeken & ramen met woonfuncties voor het hele gezin

De woonkamer van Ryani en Daniël is ruim maar door de verschillende hoeken en grote raampartijen lastig in te delen. vtwonen stylist Frans neemt het interieur van het stel onder handen en laat de woonwensen van het gezin in vervulling gaan onder de noemer Soft Design meets Spiced Botanical. De verschillende hoeken van de ruimte krijgen allemaal hun eigen functie. Zo creëert Frans rond de keuken een eethoek met comfortabele teddy fauteuils aan een bootvormige tafel. In het zitgedeelte is dankzij de vele zitplaatsen ruimte om met het hele gezin samen te komen. Natuurlijk mag een speelhoek voor Loua niet ontbreken, uiteraard warm en sfeervol ingericht net als de rest van het huis.

Accessoires, karpetten & meer!

Het op maat gemaakte ronde Amalfi vloerkleed van Brinker in de zithoek en alle accessoires uit deze vtwonen make-over shop je in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal. Kom langs in onze winkels. We adviseren je graag!

vtwonen make-over 2 voorjaar 2022
vtwonen make-over 2 voorjaar 2022
vtwonen make-over 2 voorjaar 2022
vtwonen make-over 2 voorjaar 2022

Interieur make-over?

In een persoonlijk interieuradvies in onze woonwinkels realiseren wij samen jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak
Kleurenpalet
 • Flexa Spiced Honey
  Flexa
  Spiced Honey
 • Flexa Saliegroen
  Flexa
  Saliegroen
 • Flexa The Salon 6
  Flexa
  The Salon 6
 • Eijffinger Wallpower Oasis 317401 
  Eijffinger
  Wallpower Oasis 317401

Onbezorgd genieten met 10 jaar garantie

vtwonen stylist Frans creëert lekker veel zitplaatsen met twee losse banken in een lichte stof. Om het gezin onbezorgd te laten genieten, laat Frans de banken impregneren door All in House om ze zo bestand te maken tegen vlekken. Door te kiezen voor All in House krijg je daarnaast ook maar liefst 10 jaar garantie op vlekken, beschadigingen en constructie. En komt een professional langs als je de vlekken er zelf niet uit krijgt. Wel zo fijn!

vtwonen make-over 2 voorjaar 2022
vtwonen make-over 2 voorjaar 2022
vtwonen make-over 2 voorjaar 2022

Ontdek alle meubels In onze woonwinkels

Shop net zoals de stellen uit vtwonen 'Weer verliefd op je huis' in onze vernieuwde woonwinkels in Zutphen & Veenendaal jouw nieuwe droommeubel of complete interieur van de 150 mooiste woon- & slaapmerken. Met persoonlijk interieuradvies in elke woonstijl & ieder budget!

winkels & openingstijden ontdek alle vtwonen make-overs
Eijerkamp woonwinkels

Meer inspiratie bij Eijerkamp