Skip to content

vtwonen make-over 4 najaar 2020

Gezien op tv in vtwonen 'Weer verliefd op je huis' elke zondagavond op SBS6 met onze Eijerkamp meubels.

vtwonen make-over 4 najaar 2020

Droomhuis in Hoofddorp

Leonie en Emil ontmoetten elkaar veertien jaar geleden in een antiekwinkel in Haarlem en het was liefde op het eerste gezicht. Emil woonde al een tijdje in dit huis in Hoofddorp en Leonie is later bij hem ingetrokken. Met de thuiswonende zoon van Emil, Luc, en hun twee katten Sam en Moos, is het huis goed gevuld met gekke verzamelingen. Ze omschrijven hun interieur ook wel als een rariteitenkabinet. Ze zijn heel blij met de ruimte van dit huis en de tuin, maar zijn op zoek naar meer rust, overzicht en gezelligheid in hun huis. Leonie werkt vanuit huis dus een fijne thuiswerkplek is ook niet overbodig.

Leonie & Emil 'Zij houdt van kleur, licht en luchtig, hij van een donker interieur'

Van Leonie mag het interieur een stuk lichter met kleur en mediterrane invloeden, Emil houdt daarentegen juist van een donker interieur en neemt alles mee naar huis wat hij mooi vindt. Wat hun smaken daarentegen wél verbindt, is hun liefde voor bijzondere woonitems. Leonie struint graag kringloop- en vintagewinkels af op zoek naar curiosa. Emil heeft één eis: het nieuwe interieur mag vooral niet standaard zijn. Laat dat maar aan vtwonen stylist Marianne Luning over! 

vtwonen make-over 4 najaar 2020
vtwonen make-over 4 najaar 2020
vtwonen make-over 4 najaar 2020
vtwonen make-over 4 najaar 2020

ACCESSOIRES, KARPETTEN & MEER!

Alle accessoires en de verlichting uit deze vtwonen make-over shop je in ook onze winkels in Zutphen & Veenendaal. Kom langs in onze winkels. We adviseren je graag!

Kleurenpalet
  • Flexa Cosmic Glory
    Flexa
    Cosmic Glory
  • Flexa Cheeky Chestnut
    Flexa
    Cheeky Chestnut
Eijerkamp interieuradvies
Interieuradvies vtwonen make-overs

Interieur make-over?

In een persoonlijk interieuradvies in onze woonwinkels creëren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Deze meubels live bekijken? Kom naar onze woonwinkels!

Ontdek alle meubels uit deze vtwonen make-over bij Eijerkamp in Zutphen & Veenendaal. Met ruim 150 merken onder één dak voor wonen, slapen en design. In elke woonstijl en voor ieder budget.

winkels & openingstijden ontdek alle vtwonen make-overs
Eijerkamp woonwinkels

Meer inspiratie bij Eijerkamp