Skip to content

vtwonen make-over 5 voorjaar 2022

Gezien op tv in vtwonen 'Weer verliefd op je huis' elke zondagavond op SBS6 met onze Eijerkamp meubels.

vtwonen make-over 5 voorjaar 2022

Gijs & Arianne Vrijstaande woning in Rosmalen

Samen met hun twee kinderen wonen Gijs en Arianne in een vrijstaande woning in Rosmalen, een oud dijkhuis uit 1895. De heftige periode waar het gezin doorheen gaat, maakt dat het maken van keuzes voor het interieur heeft stil gestaan. Toen ze vijf jaar geleden hun intrek namen in hun nieuwe huis, hebben ze meubels stukje bij beetje verzameld. Het resultaat is dat het huis nu overvol is met een ratjetoe aan spullen en woonstijlen. Het struikelblok voor nieuwe keuzes lijken vooral de open haard middenin de woonkamer én het smaakverschil tussen beide. Zij houdt van felle kleuren terwijl hij houdt van donkere tinten. De gezamenlijke wens: (grafische) kunst aan de muur!

Combineren met oude elementen In een eigentijds interieur

De woonkamer van het huis van Gijs en Arianne is vierkant met in het midden een ouderwetse bakstenen open haard die het vinden van de juiste indeling moeilijk maakt voor het stel. vtwonen stylist Fietje schiet te hulp en omarmt de bestaande oude elementen. In de woonstijl Grafische Gekleurd creëert ze in de grote vierkante woonkamer maar liefst twee heerlijke ziteilanden met grote banken en een losse fauteuil: eentje voor de televisie, de ander voor de houtkachel. Een warme houten eettafel met een mix van trendy eetkamerstoelen vormt het middelpunt van de grote leefkeuken.

vtwonen make-over 5 voorjaar 2022
Interieuradvies vtwonen make-overs

Interieur make-over?

In een persoonlijk interieuradvies in onze woonwinkels creëren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak
vtwonen make-over 5 voorjaar 2022
vtwonen make-over 5 voorjaar 2022
vtwonen make-over 5 voorjaar 2022
vtwonen make-over 5 voorjaar 2022
vtwonen make-over 5 voorjaar 2022
vtwonen make-over 5 voorjaar 2022

Accessoires, karpetten & meer!

Het maatwerk Puccini vloerkleed van Desso in de zithoek en alle accessoires uit deze vtwonen make-over shop je in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal. Kom langs in onze winkels. We adviseren je graag!

Kleurenpalet
 • Flexa Woudgroen
  Flexa
  Woudgroen
 • Flexa Camouflage Green
  Flexa
  Camouflage Green
 • Flexa Saliegroen
  Flexa
  Saliegroen
 • Flexa Fine Cream
  Flexa
  Fine Cream
 • Eijffinger Twist 318026
  Eijffinger
  Twist 318026

Ontdek alle meubels In onze woonwinkels

Shop net zoals de stellen uit vtwonen 'Weer verliefd op je huis' in onze vernieuwde woonwinkels in Zutphen & Veenendaal jouw nieuwe droommeubel of complete interieur van de 150 mooiste woon- & slaapmerken. Met persoonlijk interieuradvies in elke woonstijl & ieder budget!

winkels & openingstijden ontdek alle vtwonen make-overs
Eijerkamp woonwinkels

Meer inspiratie bij Eijerkamp