Skip to content

vtwonen make-over 7 najaar 2020

Gezien op tv in vtwonen 'Weer verliefd op je huis' elke zondagavond op SBS6 met onze Eijerkamp meubels.

Drive-in woning in Uithoorn

Twaalf jaar geleden kochten Deborah en David een drive-in woning in Uithoorn. Ze wonen er nu met hun twee jonge kinderen, Jasmijn en Lucas. In de loop van de jaren hebben ze nog altijd huizen bezichtigd, opzoek naar hun droomhuis. Maar na een flink aantal jaren beginnen ze het huis meer te waarderen. Het stel wil zeker weer verliefd worden op hun huis, maar dat is nog best lastig met de uiteenlopende woonsmaken van David en Deborah. Zij heeft een voorkeur voor Scandinavisch: rust, eenheid en pastellen. Daarnaast is ze gek op natuurlijke materialen, het buitengevoel en accessoires, en houdt enorm van symmetrie. Hij daarentegen houdt van modern, strak, zwart en hoogglans wit. Áls er dan kleur toegepast mag worden, mag dat met één felgekleurd statement.

vtwonen make-over 7 najaar 2020

Deborah & David 'Zij houdt van rust en natuurlijke materialen, hij houdt van strak en zwart'

In het huis van Deborah en David ontbreekt de praktische opbergruimte, waarbij allerlei spullen feilloos uit het zicht verdwijnen. Daarnaast heeft de woning veel lichtinval en omdat er voor de deur een nieuwe wijk wordt gebouwd, hebben ze straks ook meer inkijk. David kijkt al twintig jaar naar deze vloer en de verlichting is niet ideaal: het is vooral functioneel, maar niet sfeervol. De witte muren zijn saai, maar de muur waar wel kleur op zit, namelijk grijs-roze behang, vindt David echt niet kunnen.

vtwonen make-over 7 najaar 2020
vtwonen make-over 7 najaar 2020
vtwonen make-over 7 najaar 2020

ACCESSOIRES, KARPETTEN & MEER!

Alle accessoires en de verlichting uit deze vtwonen make-over shop je in onze winkels in Zutphen & Veenendaal. Kom langs in onze winkels. We adviseren je graag!

Kleurenpalet
 • Flexa Sandy Beach
  Flexa
  Sandy Beach
 • Flexa Bakery Brown
  Flexa
  Bakery Brown
 • Flexa Puur Grafiet
  Flexa
  Puur Grafiet
 • Flexa Spacious Grey
  Flexa
  Spacious Grey

vtwonen make-over 7 najaar 2020

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak
vtwonen make-over 7 najaar 2020
vtwonen make-over 7 najaar 2020

Deze meubels live bekijken? Kom naar onze woonwinkels!

Ontdek alle meubels uit deze vtwonen make-over bij Eijerkamp in Zutphen & Veenendaal. Met ruim 150 merken onder één dak voor wonen, slapen en design. In elke woonstijl en voor ieder budget.

winkels & openingstijden ontdek alle vtwonen make-overs
Eijerkamp woonwinkels

Meer inspiratie bij Eijerkamp