Skip to content

vtwonen make-over 8 najaar 2020

Gezien op tv in vtwonen 'Weer verliefd op je huis' elke zondagavond op SBS6 met onze Eijerkamp meubels.

Jaren 30 woning in Soest

Ilse en Cas werden vorig jaar verliefd op een jaren 30 woning en verhuisden van een huurhuis in Amsterdam naar Soest, het dorp waar Ilse opgroeide. Dichtbij de bossen en bij opa en oma om de hoek. Toch lukt het stel het niet om de woning naar hun zin te maken en over de indeling en inrichting van hun droomhuis worden ze het maar niet eens. Voordat de twee elkaar leerden kennen woonde Cas in een strak, wit appartement. Ilse had in haar vorige woning een kleurrijke verzameling aan vintage spullen en houdt van donkere tinten.

Ilse & Cas 'Zij houdt van vintage, hij van Scandinavisch en industrieel'

De keuken en badkamer zijn al aangepakt in hun nieuwe jaren 30 woning, maar met de lange smalle woonkamer met open haard wil het maar niet lukken. De woonsmaken nogal van Ilse en Cas lopen nogal uiteen en ook komen ze er samen niet uit hoe ze de woonruimte optimaal kunnen benutten. Ilse is gek op kleur en moderne woonitems in de mix met vintage vondsten. Ze houdt van haar Moooi Rabbit lamp, gepimpte Pastoe stoeltje en vintage Cees Braakman kastje, die ook zeker moeten blijven. Cas voelt zich daarentegen thuis in een Scandinavisch en industrieel interieur: wit, strak en licht. En zijn gitaren en persoonlijke foto’s zijn onmisbaar in de woonkamer. Gelukkig weet vtwonen stylist Fietje wel raad met de uiteenlopende woonsmaken van het stel en creëerde kleurrijk familiehuis met een strakke basis en retro accenten.

vtwonen make-over 8 najaar 2020
vtwonen make-over 8 najaar 2020

ACCESSOIRES, KARPETTEN & MEER!

Alle accessoires en de verlichting uit deze vtwonen make-over shop je in onze winkels in Zutphen & Veenendaal. Kom langs in onze winkels. We adviseren je graag!

Kleurenpalet
 • Flexa Worthy Clay
  Flexa
  Worthy Clay
 • Flexa Epic Mud
  Flexa
  Epic Mud
 • Flexa Brave Ground
  Flexa
  Brave Ground
 • Flexa Sweet Umber
  Flexa
  Sweet Umber
 • Flexa Daring Sienna
  Flexa
  Daring Sienna

vtwonen make-over 8 najaar 2020

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Deze meubels live bekijken? Kom naar onze woonwinkels!

Ontdek alle meubels uit deze vtwonen make-over bij Eijerkamp in Zutphen & Veenendaal. Met ruim 150 merken onder één dak voor wonen, slapen en design. In elke woonstijl en voor ieder budget.

winkels & openingstijden ontdek alle vtwonen make-overs
Eijerkamp woonwinkels

Meer inspiratie bij Eijerkamp