Skip to content

vtwonen make-over 6 voorjaar 2019

Gezien op tv in vtwonen 'Weer verliefd op je huis' elke zondagavond op SBS6 met onze Eijerkamp meubels.

vtwonen make-over 6 voorjaar 2019 woonkamer
vtwonen make-over 6 voorjaar 2019 eethoek

Ellen & Frank 'Zij houdt van wit, hij van warme kleuren'

Frank en Ellen wonen al meer dan dertig jaar samen, waarvan vijftien jaar in hun twee-onder-een-kap woning in Hoofddorp. Hoewel het stel ooit begon met een modern interieur, is het huis de laatste tijd een allegaartje aan spullen geworden met een verzameling van antieke en moderne meubels en accessoires. Nu de kinderen het huis uit zijn, zijn Ellen en Frank toe aan een nieuw interieur.

vtwonen make-over 6 voorjaar 2019 fauteuil

2-ONDER-1-KAP IN HOOFDDORP

Maar door de onhandige plek van de openhaard in de woonkamer én het smaakverschil tussen de twee, weten ze niet waar ze moeten beginnen. Ellen houdt van strak en modern, in combinatie met brocante accessoires, terwijl Frank houdt van warme kleuren en een landelijke woonstijl. Daarnaast ziet hij graag grote planten terugkomen in hun nieuwe interieur. Ook wil het stel de zijkamer graag bij de woonruimte betrekken, maar hebben ze geen idee hoe. De hulp van Fietje komt dus als geroepen! Bekijk hier het eindresultaat!

Deze meubels live bekijken? Kom naar onze woonwinkels!

Ontdek alle meubels uit deze vtwonen make-over bij Eijerkamp in Zutphen & Veenendaal. Met ruim 150 merken onder één dak voor wonen, slapen en design. In elke woonstijl en voor ieder budget.

winkels & openingstijden ontdek alle vtwonen make-overs
Eijerkamp woonwinkels

Meer inspiratie Of persoonlijk advies?