Skip to content

vtwonen Stijl Studio Atelier Nomad

Kom binnen in een creatieve broedplaats met ontspannen low key zithoek, compacte eethoek en kleurrijk hemelbed voor het echte travel lodge gevoel. Ontdek een wereldse mix van expressieve kleuren, eclectische print-op-print, ritmische texturen en imposante kunstwerken in vtwonen Stijl Studio Atelier Nomad. Gezien op tv!

Wereldse weelde Modulair statementpiece

Met twee comfy loungebanken is het ultiem ontspannen op het grote ziteiland in vtwonen Stijl Studio Atelier Nomad. Bank Pacha met opvallende print is, in combinatie met het walnoothouten onderstel, een echt statementpiece en zet de toon voor een warme folklore sfeer. De verrassende opstelling van twee compacte banken tegenover elkaar op het fluffy karpet creëert geborgenheid en scheidt het zitgedeelte op transparante wijze van de eethoek zonder de verbinding tussen die twee te verliezen. Toch liever een hoekbank? Dankzij de modulaire elementen verander je de opstelling in ’n handomdraai naar jouw favoriete compositie.

Kleuren & materialen in de mix Eclectische eethoek

Geglazuurde rode wandtegels tegels, donker mangohout, recycled kunststof en saffraan kleurig metaal: de compacte eethoek is een bonte verzameling van vormen en materialen. De ronde eettafel is het centrale middelpunt en verbindt alle spectaculaire rood- en oranjetinten met elkaar. De XXL tegelwand van Sani Luxury loopt door in de betegelde eetkamerbank met stoer leren zitkussen.

In de zevende hemel: XXL bed met kleurrijke DIY hemel

Wanneer je de slaapkamer van vtwonen Stijl Studio Atelier Nomad binnenstapt, waan je je in een Afrikaanse nomaden lodge dankzij het XXL Wall & Deco behang en de geruite bedhemel. Dit doe-het-zelf-idee met grote geruite doeken, geeft een gevoel van geborgenheid in intimiteit. Na een goede nachtrust laten de opgewekte kleuren je zonder twijfel vrolijk aan de dag beginnen! Met het DIY wastafelmeubel is je eigen wellness-moment in de ochtend meteen binnen handbereik.

Interieuradvies inspired by Frans Uyterlinde

Onze interieuradviseurs, getraind en geïnspireerd door Frans Uyterlinde, staan klaar om jou te adviseren in een persoonlijk interieuradvies. Waar ze samen jouw droominterieur creëren.

Maak afspraak

Arts & Craft Persoonlijkheid met kunst

Extra aandacht voor een expositie van XXL kunst en bijzondere souvenirs geeft Atelier Nomad nog meer persoonlijkheid. De imposante kunstwerken van Werk aan de Muur vormen een spannende expositie. Het wereldse karakter spat van elk doek en versterkt de eclectische mix van kleuren en materialen. Dankzij de DIY lambrisering met opstaande rand, verander je de expositie naar hartenlust. De kunstwerken zijn verkrijgbaar op ieder formaat en in diverse hoogwaardige materialen.

ontdek nu

Funky Folkore: krachtige kleuren en eclectische materialen

De felle kleuren in vtwonen Stijl Studio Atelier Nomad geven kracht voor een veelbelovende toekomst. Na een tijd van stilstand bewegen we vooruit en laten we ons opnieuw verwonderen door culturen van ver buiten onze eigen landsgrenzen. De Terracotta Warrior muurverf van LAB paint combineert perfect met het donkerrode behang van Eijffinger en betonlook PVC vloer welke de basis vormen voor een wereldse materiaalmix van leer, hout, bamboe, keramiek en wol.  

Kleurenpalet
 • Eijffinger 313505
  Eijffinger
  313505
 • Wall & Deco 48065 WDCH2202
  Wall & Deco
  48065 WDCH2202
 • LAB Paint Terracotta Warrior 42
  LAB Paint
  Terracotta Warrior 42
 • Sani Luxury Aroma Amaranto
  Sani Luxury
  Aroma Amaranto

8 vtwonen Stijl Studio's exclusief bij Eijerkamp

Ontdek alle vtwonen Stijl Studio’s exclusief bij Eijerkamp in Zutphen en Veenendaal. Laat je inspireren door de nieuwste wooncollecties, kleuren, materialen en woontrends en neem een kijkje in vtwonen Stijl Studio Atelier Nomad en de andere vtwonen Stijl Studio’s uit het tv-programma vtwonen ‘weer verliefd op je huis’, elke zondagavond bij SBS6.

winkels & openingstijden bekijk alle vtwonen Stijl Studio's
Eijerkamp woonwinkels