Skip to content

vtwonen Stijl Studio Casa Cocoon

Laat je omarmen door super zachte stoffen, organische vormen en aardse kleurtonen in vtwonen Stijl Studio Casa Cocoon, waarin aaibaarheid het sleutelwoord is! Met fluffy ronde elementenbank, comfy designitems en ronde eethoek in een luxe materialenmix met travertin en warm hout als stralende middelpunten. Gezien op tv!

Zijdezacht omarmd Ronde elementenbank

Geen bank is zo zacht als de ronde Conor elementenbank in Casa Cocoon. Wie hier plaats neemt is zonder twijfel verkocht en komt er voorlopig niet meer vanaf. Ontdek hoe het organisch gevormde vloerkleed voor de bank vloeiend lijkt mee te bewegen met de rondingen van het zitmeubel. Of laat je inspireren door een ton-sur-ton stilleven van accessoires in de op maat gemaakte kamerhoge ronde nissen van Brouwers met grafisch Eijffinger behang en zwevende houten planken.

Italian Chique Dineren in een luxe ambiance

De eethoek omarmt je met een ronde eetbank en eettafel, exclusief voor Eijerkamp uitgevoerd in een combinatie van Travertin blad en Smoked eikenhouten onderstel. Dankzij de combinatie met losse eetkamerstoelen biedt deze compacte eethoek voldoende ruimte om in stijl te dineren. En draai je vooral ook even om, om de XXL knuffelwand te voelen!

DIY: aaibare knuffelwand voor warmte en geborgenheid

Zelf een flinke dosis aaibaarheid toevoegen aan je interieur hoeft niet moeilijk te zijn. Kies voor een XXL knuffelwand welke tegelijk de akoestiek in de woonruimte verbeterd; een eenvoudige doe-het-zelf met aaibare karpetten die tegen de muur bevestigd zijn. Woontip: trek de knuffelwand over de gehele lengte van de ruimte door, zo verbind je losse elementen met elkaar. Zoals hier de eethoek welke doorloopt in de kinderhoek, zo ontstaan eenheid en rust.

vtwonen Stijl Studio Casa Cocoon
vtwonen Stijl Studio Casa Cocoon
vtwonen Stijl Studio Casa Cocoon

Interieuradvies inspired by Frans Uyterlinde

Onze interieuradviseurs, getraind en geïnspireerd door Frans Uyterlinde, staan klaar om jou te adviseren in een persoonlijk interieuradvies. Waar ze samen jouw droominterieur creëren.

Maak afspraak

Aardse kleurtinten met een warme ondertoon

Het palet in vtwonen Stijl Studio Casa Cocoon bestaat uit een van perfect afgestemde combinatie van aardse kleurtinten met een warme ondertoon. Gorilla Glam, een van de nieuwe kleuren van het duurzame Nederlandse verfmerk LAB Paint vormt de basis op de wanden. De rust die hiermee ontstaat, geeft je de ruimte om te experimenteren met een combinatie van vormen en materialen voor spanning in het interieur.

Kleurenpalet
  • Eijffinger 318011
    Eijffinger
    318011
  • LAB Paint Gorilla Glam no. 386
    LAB Paint
    Gorilla Glam

8 vtwonen Stijl Studio's exclusief bij Eijerkamp

Ontdek alle vtwonen Stijl Studio’s exclusief bij Eijerkamp in Zutphen en Veenendaal. Laat je inspireren door de nieuwste wooncollecties, kleuren, materialen en woontrends en neem een kijkje in vtwonen Stijl Studio Casa Cocoon en de andere vtwonen Stijl Studio’s uit het tv-programma vtwonen ‘weer verliefd op je huis’, elke zondagavond bij SBS6.

winkels & openingstijden bekijk alle vtwonen Stijl Studio's
Eijerkamp woonwinkels

Meer inspiratie bij Eijerkamp