Skip to content

vtwonen Stijl Studio Golden Getaway

Kom samen in warmte en geborgenheid in vtwonen Stijl Studio Golden Getaway en laat je omarmen door zachte rondingen, fluffy stoffen en doorleefde materialen in een warm kleurpalet, geïnspireerd op de gouden uren van de zon. Gezien op tv!

Quality time Op de XXL ronde bank

De XXL ronde bank in okergele stof is zonder twijfel het stralende middelpunt van de woonruimte. Met oneindig veel zitplaatsen is dit dé plek in huis om samen te komen met je dierbaren. In deze setting kun je niet anders dan oog voor elkaar hebben om zo écht samen te zijn. Natuurlijk is deze zitkuil ook een heerlijke plek om jezelf terug te trekken en volledig te ontspannen met een goed boek, een heerlijke kop koffie of om te genieten van dierbare accessoires die een ereplek hebben in de maatwerk wandkast in een warme houtlook.

Warme kamer en-suite Comfy eethoek in warme ambiance

Achter de glazen schuifwand van Gewoon Gers ontstaat een eethoek met zeeën aan zitruimte aan de royale houten ovaal gevormde eettafel van maar liefst 3 meter lang. Vier comfy fauteuils in taupekleurige teddy stof en een maatwerk eetkamerbank, bekleed met grove ribstof, nodigen je uit voor een gezellige get-together met familie en vrienden. Het ronde kunstwerk van Werk aan de Muur verbindt alle toegepaste kleuren en vormen met elkaar. Aan weerszijden wordt de eethoek omarmt door op maat gemaakte wandkasten met ruimte voor pronkstukken én opbergen.

Interieuradvies inspired by Frans Uyterlinde

Onze interieuradviseurs, getraind en geïnspireerd door Frans Uyterlinde, staan klaar om jou te adviseren in een persoonlijk interieuradvies. Waar ze samen jouw droominterieur creëren.

Maak afspraak

Compact & functioneel Chique thuiswerkplek

In een interieur waar het draait om samen zijn en verbinding, word je liever niet gestoord door telefoons en computers. Door de toevoeging van een thuiswerkplek centreer je deze activiteiten op één plek in huis. Zo blijft de eethoek de plek voor ontspanning en samenzijn en werk je op een fijne thuiswerkplek. Aan het einde van de dag schuif je de laptop aan de kant en maak je van deze sidetable een pronkplek voor accessoires.

Transparante roomdivider En-suite in 'n nieuw jasje

Met de schuifwand van Gewoon Gers in bronskleurig aluminium worden de zithoek en de eetkamer in vtwonen Stijl Studio Golden Getaway als in een klassieke kamer en-suite van elkaar gescheiden. Zo zijn in de grote leefruimte twee aparte kamers gecreëerd die door de transparantie van de glaswand toch met elkaar in connectie staan. Dankzij het schuifmechanisme hoef je geen ruimte vrij te houden voor openslaande deuren, daarmee is deze transparante roomdivider ook geschikt voor de compactere woonruimte.

Warm kleurenpalet, geïnspireerd op het Golden Hour

In een interieur waar het draait om samen zijn, warmte en sfeer voeren warme tinten als vanzelfsprekend de boventoon. Geeltinten in vele kleuren uit het spectrum zijn gecombineerd met donkerbruin, zwart en sprankelend goud. Ze gaan in de mix met aardse materialen als gevlamd hout, geborsteld staal en de betonlook PVC vloer. Fluffy stoffen op de stoelen en poefs verzachten het geheel op hun beurt en brengen de uitersten uit vtwonen Stijl Studio Golden Getaway weer dichter tot elkaar.

Kleurenpalet
 • Eijffinger 313525
  Eijffinger
  313525
 • Eijffinger 313533
  Eijffinger
  313533
 • LAB Paint Mud Soldier
  LAB Paint
  Mud Soldier
 • Schuifdeur Gewoon Gers
  Schuifdeur
  Gewoon Gers

8 vtwonen Stijl Studio's exclusief bij Eijerkamp

Ontdek alle vtwonen Stijl Studio’s exclusief bij Eijerkamp in Zutphen en Veenendaal. Laat je inspireren door de nieuwste wooncollecties, kleuren, materialen en woontrends en neem een kijkje in vtwonen Stijl Studio Golden Getaway en de andere vtwonen Stijl Studio’s uit het tv-programma vtwonen ‘weer verliefd op je huis’, elke zondagavond bij SBS6.

winkels & openingstijden bekijk alle vtwonen Stijl Studio's
Eijerkamp woonwinkels