Skip to content
gratis verzending vanaf € 500
Henders en Hazel Ridgefield Highboard
Henders en Hazel Ridgefield Highboard
Vergroten
  • Henders en Hazel Ridgefield Highboard
1/5
Item 1 of 5

Henders en Hazel Ridgefield Highboard

Levertijd: meer dan 12 weken

Actie Henders en Hazel tot 400.- shoptegoed cadeau

Ontvang nu bij aankoop vanaf 1299.- aan Henders & Hazel meubels tot wel 400.- shoptegoed cadeau te besteden op de decoratie collectie van Coco Maison in onze woowinkels in Zutphen & Veenendaal! Bijvoorbeeld: 

  • Ontvang 150.- shoptegoed cadeau bij besteding vanaf 1299.- t/m 1998.-;
  • Ontvang 225.- shoptegoed cadeau bij besteding vanaf 1999.- t/m 2698.-;
  • Ontvang 300.- shoptegoed cadeau bij besteding vanaf 2699.- t/m 3498.-
  • Ontvang 400.- shoptegoed cadeau besteding vanaf 3499.- of meer.
Interieuradvies

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Henders en Hazel Ridgefield Highboard

Het highboard uit de Ridgefield meubelserie van Henders en Hazel is een veelzijdige opbergkast. De stoere opberger biedt voldoende ruimte voor items die je graag stijlvol opbergt achter twee deuren, in de lade en in drie open opbergvakken. Ridgefield is voorzien van handige soft-close functies en ledverlichting. Naast getoonde highboard in de kleur Castle Antraciet, is de kast tevens in andere kleuren en uitvoeringen verkrijgbaar. 

Shop de Henders en Hazel Ridgefield kast direct online, of bekijk de mogelijkheden in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal!

Afmetingen & details

Breedte 125 cm
Hoogte 140 cm
Diepte 42 cm
Materiaal Eikenfineer, Metaal
Kleur Castle Antraciet
Montage Voorgemonteerd
Merk Henders en Hazel
Woonstijl  Landelijk
Barcode 8720461629603
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer