Skip to content
Crest Karat Opbergkast
Crest Karat Opbergkast
Vergroten
  • Crest Karat Opbergkast
1/7
Item 1 of 7

Crest Karat Opbergkast

Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Eijerkamp vertelt over Crest Karat Opbergkast

Opbergkast FM090 van Karat is een stijlvolle manier om spullen uit het zicht op te bergen. De kast blendt zich goed in een modern interieur. De asymmetrische kastdeuren zijn greeploos en voorzien van soft-close systeem. Zo berg je eenvoudig en geluidloos alle spullen op die je liever uit het zicht laat. De bovenkant van de kast is afgewerkt met chique keramiek plaat. Getoonde uitvoering is een staande kast, maar kan ook als hangende kast worden uitgevoerd.

Karat opbergkasten zijn volledig naar wens samen te stellen uit tal van afmetingen, materialen en kleurcombinaties. Naast materiaalkeuze voor hout en metaal, behoren ook glas en keramiek tot de mogelijkheden. Zo is er een Karat kast voor iedere woonstijl en woonruimte. 

Ontdek de vele mogelijkheden van Karat FM090 opbergkast in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Crest Karat Opbergkast
Crest Karat Opbergkast
Dit vind je ook leuk Vergelijkbare artikelen
Dit vind je ook leuk Vergelijkbare artikelen