Skip to content
Linteloo Charles Bijzettafel
Linteloo Charles Bijzettafel
Vergroten
  • Linteloo Charles Bijzettafel
1/6
Item 1 of 6

Linteloo Charles Bijzettafel

Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Eijerkamp vertelt over Linteloo Charles Bijzettafel

Verken de buitengewone wereld van de bijzettafel Charles, een meesterwerk vormgegeven door de getalenteerde Sebastian Herkner. Het zijn de organische onvolkomenheden in vorm, kleur en textuur die de unieke aantrekkingskracht van deze bijzettafel definiëren. Gevormd door een klei-mal, onthult Charles een karakter dat doordrenkt is met de kunstige sporen van de ambachtslieden die het hebben vormgegeven.

Deze bijzettafel nodigt uit tot aanraking; het verlangen om het gladde oppervlak te strelen en de zichtbare sporen van vingerafdrukken te voelen, achtergelaten door de maker in de klei. Plaats je hand op het ovale blad en ervaar de tastbare aanwezigheid van de ambachtslieden die met toewijding en vakmanschap Charles tot leven hebben gebracht. Het is niet slechts een tafel, maar een kunstwerk dat verhalen vertelt door middel van tastbare details. De veelzijdigheid van het materiaal maakt het mogelijk om Charles volledig te personaliseren naar jouw specifieke woonvoorkeuren.

Vraag een offerte aan van deze unieke bijzettafel Charles van Linteloo of kom Charles bewonderen in onze woonwinkel in Zutphen!