Skip to content
Vergroten
  • Linteloo Edoardo Zitbank
1/11
Item 1 of 11

Linteloo Edoardo Zitbank

Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Eijerkamp vertelt over Linteloo Edoardo Zitbank

Ontdek de buitengewone charme van zitbank Eduardo, een meesterwerk van het gerenommeerde meubelmerk Linteloo. De bank is tot leven gebracht door de visionaire ontwerper Jan te Lintelo, de drijvende kracht achter dit prestigieuze bedrijf. Dit meesterwerk begon allemaal in het hotel van Edoardo, dat voor Jan diende als een 'home away from home'. Hier ontstond niet alleen een professionele samenwerking, maar ook een diepe vriendschap. Jan heeft deze modulaire 'jubileumbank' vernoemd naar de man die hem drie decennia lang verwelkomde met gastvrijheid en warmte.

Eduardo onderscheidt zich door een genereuze zitting waarin stijl en een gedetailleerde afwerking samenkomen tot een naadloze harmonie. Deze bank is handgemaakt in Italië en staat hoog op zijn poten, wat het een uitnodigend en luchtig karakter geeft aan Eduardo. Personaliseer deze bank volledig naar jouw woonwensen op het gebied van stof- en leersoorten, afmetingen, kussendichtheden en poten.

Vraag een offerte aan voor deze elegante bank Edoardo van Linteloo en ontdek de mogelijkheden. 

Linteloo Edoardo Zitbank
Linteloo Edoardo Zitbank
Dit vind je ook leuk Vergelijkbare artikelen
Dit vind je ook leuk Vergelijkbare artikelen
Meer uit de Edoardo serie Bekijk ook
Meer uit de Edoardo serie Bekijk ook