Skip to content
Montèl Philippe Fauteuil
Montèl Philippe Fauteuil
Vergroten
  • Montèl Philippe Fauteuil
1/5
Item 1 of 5

Montèl Philippe Fauteuil

Levertijd: 6-8 weken
Meer mogelijkheden
Het getoonde meubel is online te bestellen. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Eijerkamp vertelt over Montèl Philippe Fauteuil

Ontdek fauteuil Phillipe van Montèl: een stijlvolle en chique relaxstoel die voorziet in een heerlijk zitcomfort. Het ontwerp van deze moderne fauteuil wordt gekenmerkt door strakke lijnen die worden verzacht door de losse armkussens en hoge sledepoten. Over het comfort hoef je je geen zorgen te maken: Phillipe is standaard uitgevoerd met pocketveren en sandwich-schuim voor extra zitplezier.

Fauteuil Philippe van Montèl is onderdeel van een modulaire collectie, dat wil zeggen dat de fauteuil naast de getoonde uitvoering volledig naar wens is samen te stellen. Van fauteuil en compacte 2-zitsbank tot royale hoekbank: de mogelijkheden in opstelling, maar ook in kleuren en materialen, zijn eindeloos.

Ontdek de mogelijkheden en ervaar het comfort van fauteuil Phillipe van Montèl in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal. Onze adviseurs staan klaar voor een vrijblijvend advies!

  • Afmetingen & details
  • Bezorging & Garantie
Montèl Philippe Fauteuil
Montèl Philippe Fauteuil