Skip to content
Montèl Rimini Zitbank
Montèl Rimini Zitbank
Vergroten
  • Montèl Rimini Zitbank
1/4
Item 1 of 4

Montèl Rimini Zitbank

Levertijd: meer dan 12 weken
Meer mogelijkheden
Het getoonde meubel is online te bestellen. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Montèl Rimini Zitbank

Montèl Rimini 3-zitsbank is een strakke bank die naar eigen wens valt samen te stellen. Het moderne zitmeubel is bekleed met Havanna leer en heeft zwarte metalen poten die van deze bank een echte eyecatcher maken. De Rimini zitbank heeft een handige USB-aansluiting en de optie om een hoofdsteun toe te voegen.

Ontdek de mogelijkheden van de Rimini 3-zitsbank en vraag een offerte aan of kom proefzitten in onze woonwinkels!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1663531
Breedte 161 cm
Hoogte 90 cm
Diepte 100 cm
Zithoogte 45 cm
Zitdiepte 58 cm
Materiaal Microleder
Kleur Antracite
Merk Montèl
Woonstijl  Modern
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer