• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

(on)bezorgd in huis
Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice, zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. 

Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 7,25 bij je thuisbezorgd via PostNL. Volg deze bestelling op de voet met Track & Trace. 

Update maatregelen Covid-19
We blijven bestellingen bij je leveren, waarbij we de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgen. De veiligheid van onze medewerkers en klanten heeft onze hoogste prioriteit. We houden gepaste afstand van 2 meter en vragen je om hetzelfde bij onze bezorgers te doen. Daarnaast nemen we geen contant geld aan en vragen wij je je eigen pen te gebruiken bij het aftekenen van de afleverbon.

Artikelomschrijving

Bijzettafel Montis Annex is multifunctioneel: door de asymmetrie is deze eenvoudig met het blad over de bank te verplaatsen. Daarnaast kan de tafel ook vrijstaand in de ruimte geplaatst worden en worden voorzien van decoratie zoals bijvoorbeeld boeken en tijdschriften.

De Annex bijzettafel heeft de kleur mat zwart met een blad en poot in staalplaat. Je vindt de Annex bijzettafel van Montis bij Eijerkamp in Veenendaal!

Kenmerken
Artikelnummer 1535709
Breedte 48 cm
Diepte 35 cm
Hoogte 51,5 cm
Kleur Zwart
Materiaal Staal
Vorm Rechthoekig
Ruimte Woonkamer
Andere afmeting mogelijk? Nee
Andere kleur mogelijk? Ja
Ander materiaal mogelijk? Ja
Merk Montis
Make-over vtwonen Aflevering 6 voorjaar 2019
Aantal
211,-