Skip to content
Moooi Urbanhike Bijzettafel
Moooi Urbanhike Bijzettafel
Vanaf 1257.-
Vergroten
  • Moooi Urbanhike Bijzettafel
1/3
Item 1 of 3

Moooi Urbanhike Bijzettafel

Vanaf 1257.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 3-4 weken

Eijerkamp vertelt over Moooi Urbanhike Bijzettafel

Bijzettafel Urbanhike ontworpen door Marcel Wanders, staat symbool voor Moooi's reis naar de hoogste top van kwaliteit, innovatie en stijl, bereikt door het verspreiden van haar ontwerpen naar de meest belangrijke en mooie steden in de wereld.

Wie kent het niet, de wandelstok voorzien van schildjes als bewijs en aandenken aan alle bezochte plaatsen of landen.

Ieder Urbanhike tafeltje wordt dan ook geleverd met 6 schildjes van de steden: Amsterdam, London, Milaan, New York, Los Angeles, San Francisco en Shanghai, die u naar eigen inzicht op de wandelstok kunt plakken om het een persoonlijke touch te geven.

Afmetingen Moooi bijzettafel Urbanhike:
Totale hoogte: 76 cm
Hoogte blad: 47 cm
Breedte: 44 cm
Diepte: 44 cm

Moooi levert een grote diversiteit aan meubelen, verlichting en accessoires. CILO is dealer van het exclusieve merk Moooi en kan ieder gewenst model van dit merk aan u leveren. Vindt u het gewenste model niet op onze site?  Neemt u dan contact met ons op via e-mail of telefoonnummer 0575-583656 (tijdens openingstijden). Onze interieurspecialisten voorzien u graag van vrijblijvende informatie.

Dit vind je ook leuk Vergelijkbare artikelen
Dit vind je ook leuk Vergelijkbare artikelen