Skip to content
Passe Partout Lazaro Hoekbank
Passe Partout Lazaro Hoekbank
Vanaf 3069.-
Vergroten
  • Passe Partout Lazaro Hoekbank
1/14
Item 1 of 14

Passe Partout Lazaro Hoekbank

Vanaf 3069.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Eijerkamp vertelt over Passe Partout Lazaro Hoekbank

Een zitcombinatie met allure: ontdek bank Lazaro uit de collectie van Passe Partout. De gecapitonneerde zitting van deze modern-klassieke bank is de onbetwiste blikvanger van het ontwerp en geeft het geheel een elegante uitstraling. De strakke lijnen in de basis van de Lazaro bank worden verzacht door de toevoeging van losse rugkussens. Deze veelzijdige elementenbank biedt ruimte voor eigen interpretatie en maakt het eenvoudig mogelijk een opstelling te componeren die naadloos aansluit op de persoonlijke interieurwensen en zijn omgeving. 

Voor uitmuntend zitcomfort is de zitting van bank Lazaro voorzien van HR schuim in combinatie met pocketveren. De gecompartimenteerde rugkussens bestaan uit een combinatie van donsveren en schuimstaafjes. Voor extra comfort en een rijke uitstraling zijn bijpassende sierkussens toe te voegen.

Met de keuze uit een breed scala van elementen, is Lazaro volledig naar eigen hand te zetten. Van compacte tweezitsbank tot een ruimtevullend zitlandschap: de mogelijkheden zijn eindeloos. Maak een keuze uit een breed assortiment rijke stofferingen voor een uitstraling die voldoet aan de wensen. Voor een persoonlijke touch is het optioneel mogelijk sierkussens in een contrasterende kleur te stofferen. Vanaf prijs is gebaseerd op 2-zitsbank + bob met arm. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor bank Lazaro van Passe Partout, wij adviseren je graag over de talloze mogelijkheden.

Passe Partout Lazaro Hoekbank
Passe Partout Lazaro Hoekbank
Meer uit de Lazaro serie Bekijk ook Meer uit deze serie