Skip to content

Passe Partout meubelen bij Eijerkamp

Ontdek de complete Passe Partout meubelcollectie in onze winkels. Met interieuradvies van onze experts.

Passe Partout meubelen bij Eijerkamp
Filteren Filter & Sorteer
Meer filters
Minder filters
Sorteren op: Sorteren op Aanbevolen

Rijk & Stijlvol Passe Partout

Ontdek het stijvolle merk Passe Partout nu in een vernieuwde ambiance bij Eijerkamp Zutphen & Veenendaal in vele rijke materialen, talloze keuzemogelijkheden en hoogwaardige afwerking.

adres & openingstijden
Passe Partout bij Eijerkamp

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak
interieuradvies bij Eijerkamp

Passe Partout meubels

Ontworpen in België en handgemaakt in Europa: de design meubels van Passe Partout. Het merk heeft als missie het doorgeven van passie aan klanten en heeft ‘genieten van het leven’ hoog in het vaandel staan. De collectie bestaat dan ook uit betaalbare, kwalitatieve producten ontworpen door Belgische en Nederlandse topontwerpers als Moed, Laura Steenbeke en Axel Enthoven om van jouw huis een thuis te maken. Ontdek alle Passe Partout meubels nu online of kom langs in onze Eijerkamp woonwinkels in Zutphen en Veenendaal!

Van eyecatcher tot totaalinterieur met Passe Partout

Wil je jouw interieur opfrissen met een luxueuze eyecatcher? Of kan je woning wel een make-over gebruiken? Van banken tot tafels en van fauteuils tot stoelen: dankzij de ruime collectie van Passe Partout creëer je met gemak een compleet nieuw interieur. Ga voor een opvallende fauteuil in aqua velvet stof of kies voor een stoere, houten eettafel met metalen onderstel. Doordat alle meubels naar wens samen te stellen zijn in kleur, materiaal, afmeting en/of afwerking biedt de collectie van Passe Partout voor ieder wat wils!

Van eerste model tot internationaal succes

Het Belgische merk is in 1998 opgericht en ontwierp in die tijd moderne banken. Vanaf dag één was het een doorslaand succes met als eerste ontwerp bank Safari. Vele beurzen, evenementen, modellen, collecties en samenwerkingen met ontwerpers leidden uiteindelijk tot het internationaal succesvolle Passe Partout zoals we dat vandaag de dag kennen.  

Passe Partout meubels bij Eijerkamp

Laat je op Eijerkamp.nl inspireren door de design meubels van Passe Partout of kom de collectie live bekijken in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal. Kom je er zelf niet uit? Onze Eijerkamp interieuradviseurs helpen je graag bij samenstellen van je favoriete meubels van Passe Partout in de gewenste kleuren, materialen, afwerkingen en afmetingen. Ontdek de collectie van Passe Partout nu bij Eijerkamp! 

Lees meer