Skip to content
Sangiacomo Modo Wandcombinatie
Sangiacomo Modo Wandcombinatie
Prijs op aanvraag
Vergroten
  • Sangiacomo Modo Wandcombinatie
1/20
Item 1 of 20

Sangiacomo Modo Wandcombinatie

Prijs op aanvraag
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Eijerkamp vertelt over Sangiacomo Modo Wandcombinatie

Met de grootste zorg en vakmanschap vervaardigd, straalt de wandcombinatie Modo uit de collectie van Sangiacomo elegantie en precisie uit. Deze kast biedt onder andere de mogelijkheid om LED-verlichting toe te voegen, wat de sfeer in elke ruimte versterkt. De hoogwaardige afwerking geeft het een verfijnde uitstraling.

Modo is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook functioneel. Er is voldoende ruimte voor je boekencollectie, en met de optionele ladder kan deze gemakkelijk uit de kast worden gehaald. Daarnaast is er een optie om een televisie in de kast te plaatsen, waardoor deze naadloos in jouw woonkamer past.

Wat deze kast echt bijzonder maakt, is de mogelijkheid tot volledige aanpassing. Met verschillende beschikbare elementen kan de wandcombinatie Modo naar eigen wensen en behoeften worden samengesteld. Bovendien is er keuze uit diverse materialen en afwerkingen, zodat de kast perfect bij je persoonlijke stijl past. Kortom, deze kast biedt zowel elegantie als functionaliteit en kan volledig worden aangepast aan uw wensen.

Vraag een offerte aan voor de wandcombinatie Modo van Sangiacomo of kom langs in onze woonwinkel in Zutphen en ontdek alle mogelijkheden!

Sangiacomo Modo Wandcombinatie
Sangiacomo Modo Wandcombinatie