Skip to content

Tempur matrassen

Ontdek alle Tempur matrassen in onze winkels. Met persoonlijk advies van onze merk experts.

Tempur matrassen eijerkamp
Filteren Filter & Sorteer
Meer filters
Minder filters
Sorteren op: Sorteren op Aanbevolen

Tempur matrassen

Matrassen van Tempur vormen zich naar de contouren van jouw lichaam waardoor spieren en gewrichten zo min mogelijk worden belast. Hierdoor ben je verzekerd van een comfortabel nachtrust wanneer je op een Tempur matras slaapt. En alle Tempur producten hebben sinds 1996 de officiële ´Certified Space Technology´ zegel. De collectie ontdekken of slaapadvies nodig? Ontdek alle Tempur matrassen in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal of online op Eijerkamp.nl!

Comfortabele matrassen van Tempur

Ieder Tempur matras heeft zijn eigen kenmerken en comfortopties. Maar dankzij de Cooltouch technologie ervaar je op ieder matras een koele, comfortabele nachtrust doordat de hoes koel blijft en de afvoer van overmatig vocht bevorderd wordt. Ook worden bewegingen tot drie keer beter geabsorbeerd door Tempur matrassen dan door die van andere merken. Extra handig zijn de verwijderbare en wasbare hoezen waardoor je ze gemakkelijk opfrist.

Naar de contouren van jouw lichaam

Alle Tempur matrassen werken adaptief; ze reageren op lichaamstemperatuur, gewicht en de contouren van het lichaam. Ze zijn namelijk ontwikkeld vanuit de NASA® ruimtevaarttechnologie die astronauten ondersteunt tijdens de lancering. Ieder matras bevat uniek TEMPUR® materiaal met visco-elastische cellen die zich volledig naar jouw lichaam aanpassen tijdens de nachtrust. Dankzij de open celstructuur wordt de druk van het lichaamsgewicht gelijkelijk over het matras verdeeld. Het hoge comfort en de drukverlagende eigenschappen van Tempur matrassen zorgen er bovendien voor dat rug- en nekklachten, pijnlijke gewrichten en problemen met de bloedsomloop verminderen. Zo voorzien de Tempur matrassen de gehele nacht in ultiem comfort en optimale ondersteuning.

Diverse Tempur matrassen bij Eijerkamp

Op Eijerkamp.nl en in onze Tempur Studio’s vind je verschillende Tempur matrassen, waaronder de Original Collectie, Sensation Collectie en Cloud collectie. De Original Prima is bijvoorbeeld een dunner matras met ondersteuningslaag en DuraBase laag, terwijl de Elite hiernaast ook een comfortlaag en extra DuraBase laag bevat. Alle Sensation matrassen bevatten een laag met Dynamic Support technologie en de Cloud serie bevat een laag van Extra Soft materiaal. Kies je graag zelf de hardheid van het matras? Ga dan voor de Tempur One, waarbij je kiest uit ‘soft’, ‘medium’ en ‘firm’. Extra handig: ieder Tempur matras is leverbaar in diverse afmetingen. Combineer jouw matras met een van de stijlvolle bedden of boxsprings uit de collectie van Tempur in gewenste afmeting, kleur en materiaal en maak het af met een heerlijk Tempur hoofdkussen.

Shop Tempur bij Eijerkamp

Ontdek alle Tempur matrassen en alle andere bekende slaapmerken onder één dak bij Eijerkamp in Zutphen & Veenendaal of bekijk ze nu online. In de Tempur Studio ervaar je wat Tempur voor jou en je gezondheid kan betekenen tijdens de 12 minuten durende ruimtereis in onze Space Cabin. Advies nodig? Kom proef liggen en vergelijk diverse matrassen in onze Slaap Experience Centers in Veenendaal en Zutphen. Onze deskundige slaapadviseurs informeren je tijdens een persoonlijk slaapadvies graag over alle mogelijkheden en helpen je bij het vinden van jouw perfecte Tempur matras met persoonlijk slaapadvies. Ontdek alle Tempur matrassen nu bij Eijerkamp!

Lees meer