• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering
In 6 stappen van binnen naar buiten In 6 stappen van binnen naar buiten

In 6 stappen van binnen naar buiten

In 6 stappen van binnen naar buiten!

De zomer is in aantocht: hoog tijd om de tuin om te toveren tot een huiselijke woontuin! Wist je dat er heel veel meubels zijn die geschikt zijn voor binnen én buiten? Wij selecteren speciaal voor jou de fijnste meubels die met mooi weer gewoon mee naar buiten kunnen om urenlang heerlijk te genieten in jouw woontuin. En wordt het slechter weer: dan geven we deze woonitems een mooie plek in huis! 

Woontip: gebruik zowel binnen als buiten dezelfde materialen, kleuren en sferen en creëer een naadloze overloop van interieur naar exterieur!

Stap 1: de robuuste eettafel

Onder de veranda of overkapping: een robuust houten, betonnen of stalen eettafel gaat met mooi weer lekker mee naar buiten. Behandel de eettafel met de juiste onderhoudsmiddelen voor tuinmeubels om deze buiten nog langer mooi te houden!

Trendhopper eetkamerstoelen Fermob Luxembourg HKliving eetkamerstoelen

Stap 2: de multifunctionele eetkamerstoel

Kies voor kunststof of aluminium stoelen in de tuin. Zo’n tuinstoel verweert niet, is licht in gewicht, vaak stapelbaar en gemakkelijk schoon te maken. En je verhuist deze praktische stoel met minder weer zo naar binnen!

Zuiver Albert Kuip tuinstoel Kartell Masters eetkamerstoel BePureHome

Woontip: kunststof en aluminium stoelen zijn in vele verschillende modellen en kleuren te verkrijgen. Dus mix en match en kies voor een bonte verzameling  van verschillende stoelen aan de tafel in de tuin!

Stap 3: sfeervolle verlichting

Maak de zomeravonden buiten nog langer met sfeervolle tuinverlichting. Kies voor draadloze oplaadbare lampen zodat je buiten elke plek eenvoudig kunt verlichten.

Woontip: wordt het buiten minder weer? Geef deze draadloze lampen binnen een mooie plaats. Ook op plekken zonder stopcontact creëer je zo een knus verlicht hoekje!

Fermob tuinverlichting Fatboy Bolleke Fermob tuinverlichting

Stap 4: heel veel groen

Van buiten naar binnen: creëer in je interieur een groene oase met botanische mooimakers. Zo loopt het buitenleven naadloos door in je interieur!

Coco Maison Design House Stockholm Zuiver

Stap 5: kleurrijke sierkussens en warme plaids

Om het zomergevoel in de tuin compleet te maken mogen vrolijke kussens en wollen plaids niet ontbreken. Laat het kleurenpalet van je interieur doorlopen in de tuin en creëer zowel binnen als buiten dezelfde sfeer.

Woontip: een warm plaid zorgt op een koelere zomeravond voor voldoende warmte! Zo geniet je nog langer van je huiselijke woontuin!

BePureHome Zuiver HKliving hangmat

Stap 6: tijd voor ontspanning

Tot slot is het tijd voor ontspanning: onder de parasol, in het gras of in de deuropening.  Kies voor een fauteuil gemaakt van fijne rotan of strak staal, passend bij jouw woonstijl. Dan vormt deze fauteuil zowel in je interieur als exterieur een mooie toevoeging!

BePureHome HKliving Hay Pallisade