Skip to content

Trolleys in elke woonstijl & ieder budget

Woonkamer trolleys eijerkamp
Filteren Filter & Sorteer
Meer filters
Minder filters
Sorteren op: Sorteren op Aanbevolen

Trolleys

Een trolley komt in diverse functies tot zijn recht: gebruik het als een praktische opberger of als stijlvolle bijzettafel! Dankzij de wielen is een trolley eenvoudig te verplaatsen en geef je jouw interieur snel een nieuwe look. In onze collectie vind je zowel houten trolleys met een landelijke design als zwart metalen trolleys. Bekijk het ruime aanbod trolleys online of bezoek onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal!

Een serveerwagen of praktische bijzettafel

Een trolley is een rijdend meubelstuk met een handig handvat. Dankzij de wielen is het trendy meubelstuk gemakkelijk te verplaatsen en geef je het interieur in een handomdraai een nieuwe look. Daarnaast kun je een trolley op diverse manier gebruiken: als handige opbergplek of sfeervolle bijzettafel waarop al je favoriete pronkstukken een prominente plek krijgen! Een trolley kan ook dienen als serveerwagen tijdens een diner of om de vuile afwas eenvoudig te transporteren naar de keuken.

Een trolley van hout of staal?

In onze ruime collectie vind je zowel houten serveerwagens met een industrieel design als ijzeren trolleys in het zwart. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om een trolley volledig naar eigen wens samen te stelen. Door het brede aanbod is er altijd een trolley die bij jouw persoonlijke woonwensen past.

Een trolley kopen bij Eijerkamp

Shop een trolley eenvoudig online of bekijk het brede assortiment in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal! Onze interieuradviseurs helpen jou graag bij het kiezen van de juiste trolley. Kom langs en laat je adviseren!

Lees meer