Skip to content

Blauw interieur

Laat je inspireren door de trendkleur indigo blauw en creëer je eigen indigo blauwe loft interieur met ruimte voor je mooiste verzamelingen, grijsgroene planten en art wall in een industrieel jasje!

blauw interieur

Indigo blauw Creëer een blauw interieur

Blauw op blauw op blauw: van een blauwe bank tot een blauw vloerkleed en een blauwe salontafel. Haal de trendkleur indigo loft in huis en creëer je eigen indigo loft! Accenten in modderkleuren en een toefje zwart zorgen voor spanning in het verder indigo blauwe kleurenpalet. En dit blauwe interieur gaat pas echt leven in jouw woonkamer door te spelen met uiteenlopende materialen! Zo zien we in het zitgedeelte een mix van stoere materialen als grove bouclé, keramiek, wol, suède, beton gerecycled kunststof en zwart hout.

Industrieel wonen Kies voor een stoer blauw interieur

Geen wand is onbenut gelaten in deze stoere blauwe loft. Boven de bank presenteren twee XXL zwart eiken wandplanken een spannend stilleven van keramiek, kunst en fijne accessoires in een industrieel jasje. Achter de slanke eetset - in een niet alledaagse materialen mix van Fenix, geschuurd leer, gerecycled kunststof en fiberglass - zorgt de XXL behangprint voor verbinding met buiten. Met de roomdivider in glad zwart hout en gevuld met stoere grijsgroene planten, halen we de natuur naar binnen! En in je eigen art wall met kunststukken verstop je stijlvol je tv in je blauwe interieur.

blauw interieur

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Ontdek alles voor een blauw interieur

Ontdek alle meubels voor een blauw interieur van alle bekende merken bij Eijerkamp in Zutphen & Veenendaal. Met ruim 150 merken onder één dak voor wonen, slapen en design!

winkels & openingstijden ontdek alle woonstijlen
Eijerkamp woonwinkels