Skip to content

Woontrend 2019 Miami Vibes

Het kleurenpalet van de woontrend van 2019 Miami Vibes interieur is licht.

Marloes Peters Creative Director Eijerkamp
Woontrend 2019 Miami Vibes

Poederige pasteltinten zoals lichtroze, mint, zacht geel en lichtblauw vormen de basis van dit tropische interieur. Kruidige kleuren zoals terra, roest rood en azuurblauw geven pit aan het zoete kleurenpalet. Met meubels op pootjes, luchtige stoffen, rijke velours, marmer en gouden accenten ontstaat er een elegant en glamoureus interieur!

Woontrend 2019 Miami Vibes fauteuil

Geometrische patronen

We gaan steeds meer geometrische vormen en patronen zien in het interieur van 2019. De Miami Vibes woontrend brengt zachte pastelkleuren met een krachtige accentkleur samen in geometrische prints. Zo zien we in de vormgeving van meubels geometrische vormen veelvuldig terug: ronde, vierkante en driehoekige vormen worden afgewisseld  in de nieuwste ontwerpen van toonaangevende woonmerken.  En ook op de wand, in vloerkleden, stoffen, servies en keramiek gaan we spannende kleurcombinaties en geometrische patronen zien!

Woontrend 2019 Miami Vibes detail

Warm notenhout

Een luxueuze sfeer ontstaat door de toevoeging van warm notenhout. Als dressoir, eettafel of in het frame van een (arm)stoel: het donkere hout uit deze woontrend vormt een krachtige tegenhanger in het lichte, zoete kleurenpalet. De grillige noesten in het hout doorbreken daarnaast de vele strakke, geometrische lijnen van het Miami Vibes interieur en maken de stijl zacht en vriendelijk.

Woontrend 2019 Miami Vibes slaapkamer
Woontrend 2019 Miami Vibes accessoires

Tropical touch

Grote tropische planten kunnen tenslotte niet ontbreken in de woontrend Miami Vibes. Groene planten zijn een mooie tegenhanger van zacht pastel en brengen het interieur tot leven. Met een grote bananenplant, cactus en kleurrijke Paradijsvogelplant haal je een tropische sfeer in huis!  

Woontrend 2019 Miami Vibes eetkamer
Woontrend 2019 Miami Vibes detail pasteltinten

Woontip van onze interieurstylist

Kies voor een mix van meubels met verschillende geometrische vormen. Met een driehoekige salontafel in combinatie met een rond vloerkleed en kubistisch vormgegeven (hoek)bank ontstaat er een levensgroot geometrisch patroon in je interieur!   

Nog gedurfder? Kies niet alleen voor meubels met een geometrische vorm, maar laat ronde, vierkante en driehoekige vormen ook terugkomen in de bekleding van een meubel of een vloerkleed. 

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Deze woontrend in jouw interieur? Kom naar onze woonwinkels!

Ontdek alle meubels uit deze woontrend bij Eijerkamp in Zutphen & Veenendaal. Met ruim 150 merken onder één dak voor wonen, slapen en design. In elke woonstijl en voor ieder budget.

Winkels & openingstijden ontdek alle woontrends
woonwinkels Eijerkamp

Meer inspiratie? gezien in vtwonen