Skip to content

Woontrend 2024 Tender Blush

Verwelkom de nieuwste woontrend: Tender Blush! Geïnspireerd door ons diepgewortelde verlangen naar warmte en verbondenheid, omarmt deze subtiele perzikkleurige tint een gevoel van gezelligheid en harmonie in huis. Met zijn zachte en toch verfijnde uitstraling brengt Tender Blush een vleugje modern raffinement in elke ruimte.

Woontrend 2024: Tender Blush

De woontrend Tender Blush brengt een gevoel van geborgenheid en comfort in huis met zijn zachte en omhullende aard. Deze subtiele perzikkleur, geïnspireerd door ons verlangen naar warmte en verbondenheid, straalt gezelligheid en harmonie uit. Als kleur van het jaar 2024, bekend als PeachFuzz door Pantone, voegt Tender Blush een vleugje modern raffinement toe aan elke ruimte.

Interieur make-over?

In een persoonlijk interieuradvies in onze woonwinkels creëren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak
Lisette
Interieuradviseur
Zutphen
Hoe creëer je een serene en verfijnde ruimte? Zo doe je dat!

Breng de woontrend Tender Blush tot leven in huis door subtiele perzikaccenten toe te voegen, zoals kussens en decoratieve objecten. Combineer ze met neutrale tinten en meubels van zachte texturen voor een warme sfeer. Vergeet niet de verlichting aan te passen voor de juiste ambiance. Zo creëer je snel een serene en verfijnde ruimte die past bij de trendy uitstraling van Tender Blush.

Kleurenpalet
  • Peach Fuzz
    Pantone
  • LAB Paint
    Orange Barista
  • LAB Paint
    Rusty Rebel

Meer wooninspiratie bij Eijerkamp