Skip to content

3 slimme Tv-oplossingen

De televisie is nog altijd een van de belangrijkste items in de woonkamer en nu wel zoveel thuis zijn misschien wel belangrijker dan ooit. Maar hoe zorg je ervoor dat je tv geen doorn in het oog wordt? Lees hieronder alles over de 3 nieuwe tv-oplossingen waarmee je de tv in je interieur kunt wegwerken.

Lotte Eijerkamp
tv-oplossingen Eijerkamp

Gezien tijdens de digitale vt wonen&design beurs

Lotte Eijerkamp, Collectie & Creatie bij Eijerkamp, spreekt in de winkel vaak klanten die aangeven dat de man des huizes graag een grote tv met alle bijbehorende geluidsapparatuur en snoeren wil, de vrouw daarentegen wil de tv het liefst helemaal niet zichtbaar hebben. Om aan beide woonwensen te voldoen vind je in de nieuwste vtwonen Stijl Studio’s (exclusief te zien bij Eijerkamp en gezien op tv) een aantal inspirerende tv-oplossingen die Lotte Eijerkamp je tijdens de vt wonen&design beurs livestream je graag laat zien!

Livestream terugkijken? Klik hier!

tv-oplossingen Eijerkamp

Tv-oplossing 1: Maak van je tv een kunstwerk

In vtwonen Stijl Studio Design is een bankeiland in het midden van de woonruimte gecreëerd. Hierdoor ontstaan twee aparte onderdelen: een tv-hoek en een zithoek waar je bijvoorbeeld rustig een boekje kunt lezen. De tv kan indien deze uit staat omgetoverd worden in een kunstwerk en integreert dan volledig in je interieur. Je hebt de keuze uit meer dan 1200 kunstwerken, waaronder die van musea van over de hele wereld. De lijst van de tv is verwisselbaar en nu ook verkrijgbaar in de nieuwste vtwonen kleuren. In het zwevende tv-meubel zitten alle kabels verborgen, waardoor deze niet meer in het zicht liggen. Gaan de tv en soundbar aan? Dan ervaar je prachtig beeld en een geweldige geluidskwaliteit. Een welkome oplossing voor iedereen!

tv-oplossingen Eijerkamp

Tv-oplossing 2: Een XXL tv-dressoir

In vtwonen Stijl Studio Romantisch is een tv-oplossing in een hele andere woonstijl te zien. Door twee tv-dressoirs tegen elkaar te plaatsen creëer je lekker veel ruimte. Zo heb je naast de tv nog een plek om een stilleven te maken met je mooiste woonaccessoires. Ook zorgt dit XXL tv-dressoir voor extra opbergruimte en geeft het meer body tegen de lange wanden die we vaak zien in de Nederlandse nieuwbouwhuizen. Door te kiezen voor een print op de achterwand, gaat de aandacht naar het in het oog springende behang en wordt de tv echt onderdeel van je woonstijl. Let er wel op dat de print achter de tv niet te druk is, dan kan het afleiden van je favoriete tv-programma’s.

tv-oplossingen Eijerkamp

Tv-oplossing 3: De verplaatsbare tv

Wil je echt iets bijzonders? Kies dan voor een tv (The Serif van Samsung) die je midden in de ruimte kunt zetten. In vtwonen Stijl Studio Retro komt deze bijzondere design tv perfect tot zijn recht in de woonkamer. En wil je de zithoek helemaal omgooien? Dan neem je de TV gewoon met je mee! Deze is namelijk gemakkelijk te verplaatsen.

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Meer tv-oplossingen? Kom naar onze woonwinkels!

Ontdek alle tv-meubels met verrassende oplossingen volgens de laatste woontrends bij Eijerkamp in Zutphen & Veenendaal. Met ruim 150 merken onder één dak voor wonen, slapen en design. In elke woonstijl & ieder budget.

winkel & openingstijden
Eijerkamp woonwinkels