Skip to content

Onderhoudsadvies elektrische (relax)fauteuils

Voor karpetten worden verschillende materialen en stofsoorten gebruikt. Ieder met hun eigen specifieke eigenschappen en onderhoudswensen. Lees hier meer.

Onderhoudsadvies textiele meubels

Wat je moet weten over het onderhoud van elektrische (relax)fauteuils

Jouw elektrische meubel is met zorg ontworpen en geproduceerd. Dat verdient natuurlijk zorgvuldig onderhoud. We hebben de onderhoudsadviezen en bijpassende onderhoudsproducten op een rijtje gezet. Dit in overleg met onze leveranciers en toonaangevende producenten van onderhoudsmiddelen. Zo blijft jouw elektrische (relax)fauteuil een leven lang mooi.

Algemene informatie

Wij adviseren om de elektrische (relax) fauteuils elke 2 weken op te laden om de accu fris en krachtig te houden.

Wielen en pootdopjes

Wielen en pootdopjes kunnen indrukken of krassen veroorzaken op de vloer. Het is van belang om de vloer goed schoon te houden. Vuil kan zich namelijk hechten aan de wielen of doppen en bij gebruik ontstaat er dan schade aan de vloer.

Zand is de grootste boosdoener voor een vloer. Zand heeft bij wrijving exact dezelfde werking als schuurpapier, waardoor het de vloer als het ware bekrast. Controleer daarom regelmatig of de wielen / dopjes schoon zijn.

All in House Service 7 jaar zorgeloos genieten

Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk. Je krijgt dan service op de meeste vlekken en beschadigingen, professionele hulp bij klachten over de meubelconstructie, losse veren, overmatig inzakken van kussens etc. en service bij calamiteiten zoals losgeraakte stiknaden, knopen, overmatig plooien van bekledingsstof.

alles over All in House Onderhousadvies andere materialen
Onderhoudsadvies lederen meubelen