Skip to content
Arco Bold Eettafel
Arco Bold Eettafel
Van 4619.- Voor 3695.-
Vergroten
  • Arco Bold Eettafel
1/5
Item 1 of 5

Arco Bold Eettafel

Van 4619.- Voor 3695.-
Op voorraad binnen 1 tot 5 werkdagen in huis
Meer mogelijkheden
Het getoonde meubel is online te bestellen. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Eijerkamp vertelt over Arco Bold Eettafel

Bold eettafel uit de collectie van Arco, een ontwerp van Jorre van Ast, omarmt de charme van hoogwaardige, natuurlijke materialen die zijn ontworpen om generaties lang mee te gaan. Het ontwerp van de tafel is geïnspireerd op de Base serie uit de Arco Local Wood collectie van het Dutch design merk en is een samenkomst van innovatief design en duurzame materialen. 

De tafel wordt gekenmerkt door het organisch vormgegeven tafelblad dat is vervaardigd uit Durmas hout. Dit zorgt niet alleen voor een eigentijdse uitstraling, maar het staat ook bekend om zijn stevigheid en langdurige kwaliteit. Het hout kan na verloop van tijd zelfs in de fabriek worden afgeschuurd en opnieuw worden gebeitst of gelakt, waardoor de tafel een nieuw leven wordt gegeven en de duurzaamheid wordt verlengd. 

Arco is een STIP (Stichting voor de Promotie en Innovatie van Hout) gecertificeerd merk, wat betekent dat ze zich inzetten voor duurzaam gebruik van hout. Met Bold eettafel haal je niet alleen een prachtig designstuk in huis, maar ook een eettafel met een groen hart. 

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan of ontdek alle mogelijkheden van deze exclusieve Bold eettafel uit de collectie van Arco in onze woonwinkels! 

Prijs is als getoond in eiken Durmas beitskleur Morado 1002 en betonvoet gelakt in RAL 8022 deep brown in twee afmetingen.

Arco Bold Eettafel
Arco Bold Eettafel