Skip to content
Artifort Soft Facet Fauteuil
Artifort Soft Facet Fauteuil
Vanaf 2637.-
Vergroten
  • Artifort Soft Facet Fauteuil
1/10
Item 1 of 10

Artifort Soft Facet Fauteuil

Vanaf 2637.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Eijerkamp vertelt over Artifort Soft Facet Fauteuil

Fauteuil Soft Facet uit de collectie van Aritfort is een ontwerp van designers Scholten & Baijings. Zij staan bekend om hun subtiele maar functionele ontwerpen, verrassende kleurgebruik en verfijnde afwerking. Deze kernwaarden zijn dan ook terug te zien in het ontwerp van de Soft Facet.

De Soft Facet is een royale, uitnodigende lounge fauteuil die opvalt door de details. De stoel heeft een vulling van schuim, waardoor lichaam, hoofd en nek ondersteund worden en de stoel zich op een zeer comfortabele manier vormt naar de zithouding van de gebruiker. Soft Facet is bekleed met een kwalitatieve stof met stiknaden verdeeld over verschillende vlakken. Het minimalistische metalen onderstel is afgewerkt met een poedercoating in bijpassende kleur. De voor en achterpoten zijn met elkaar verbonden met een subtiel zichtbaar stuk tuigleer. De fauteuil is verkrijgbaar in een uitgebreide collectie kleuren, stoffen en leersoorten.

Ervaar het comfort en ontdek de mogelijkheden van de Artifort Soft Facet fauteuil in onze woonwinkels!

Artifort Soft Facet Fauteuil
Artifort Soft Facet Fauteuil