Skip to content
Bree's New World Ruby Draauifauteuil
Bree's New World Ruby Draauifauteuil
Van 1265.- Voor 1099.-
Vergroten
  • Bree's New World Ruby Draauifauteuil
1/10
Item 1 of 10

Bree's New World Ruby Draauifauteuil

Van 1265.- Voor 1099.-
Levertijd: meer dan 12 weken
Meer mogelijkheden
Het getoonde meubel is online te bestellen. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Eijerkamp vertelt over Bree's New World Ruby Draauifauteuil

Fauteuil Ruby uit de collectie van Bree’s New World: een bestaand model, nu in de stof Whizz. De stoel wordt gekenmerkt door het organische lijnenspel en straalt vrolijkheid uit, waardoor het lijkt alsof deze je toelacht wanneer je er voor staat. 

Niet alleen is de fauteuil een lust voor het oog, ook qua zitcomfort laat deze fauteuil niets te wensen over. Dankzij de organisch vormgegeven kuip kun je urenlang comfortabel relaxen in fauteuil Ruby. De kuip rust subtiel op een mat verchroomde of zwart geëpoxeerde, vier teens draaivoet en is draaibaar. Naast de Ruby fauteuil met hoge rugleuning is de fauteuil ook verkrijgbaar met lage rugleuning, bekend als de Peggy fauteuil.

De Whizz stof is een rijke volle stof, die stoer oogt maar toch ook zacht aanvoelt. Whizz stof, verkrijgbaar in acht kleuren, is een eigentijdse toevoeging aan de fauteuil en staat garant voor hoge kwaliteit. Ook is de fauteuil verkrijgbaar zonder draaivoet en met zwart geëpoxeerd of RVS sledeframe. Je kunt hier nu vrijblijvend een offerte voor aanvragen, of shop deze variant van de fauteuil Ruby uit de collectie van Bree's New World nu online. Of ervaar het model in het echt en kom langs in onze woonwinkels!

Prijs is als getoond in 8 kleuren stof Whizz.

Bree's New World Ruby Draauifauteuil
Bree's New World Ruby Draauifauteuil