Skip to content
Eijerkamp Collectie Ettic Opbergkast
Eijerkamp Collectie Ettic Opbergkast
Vergroten
  • Eijerkamp Collectie Ettic Opbergkast
1/6
Item 1 of 6

Eijerkamp Collectie Ettic Opbergkast

Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Eijerkamp Collectie Ettic Opbergkast

Ettic opbergkast uit de collectie van Eijerkamp is door het ranke maar veelvuldige design een stijlvolle toevoeging in de woonkamer of keuken. Ettic is de perfecte opbergkast om je favoriete woonaccessoires of servies een plek te geven. De opbergkast wordt gedragen op een zwart metalen onderstel en is vervaardigd uit eikenhout. Ettic is geheel naar wens samen te stellen en verkrijgbaar in diverse afmetingen. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan of kom langs in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1653921
Breedte 114 cm
Hoogte 155 cm
Diepte 43 cm
Materiaal Hout, Glas
Kleur Bruin
Merk Eijerkamp Collectie
Woonstijl Landelijk
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer