Skip to content
Eijerkamp Collectie Worker Vloerlamp
Eijerkamp Collectie Worker Vloerlamp
Vergroten
  • Eijerkamp Collectie Worker Vloerlamp
1/5
Item 1 of 5

Eijerkamp Collectie Worker Vloerlamp

Levertijd: 5-6 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Eijerkamp Collectie Worker Vloerlamp

Vloerlamp Worker uit de Eijerkamp Collectie is een stoere verschijning in het interieur. Deze grote staande lamp springt direct in het oog door zijn robuuste metalen frame en grote ronde lampenkap, welke in duo-tone is uitgevoerd. 

Getoonde uitvoering is voorzien van een lampenkap in de combinatie van zwart en lever, maar vloerlamp Worker kent diverse mogelijkheden om het ontwerp passend te maken bij de persoonlijke woonstijl. Shop vloerlamp Worker nu online of ontdek de mogelijkheden in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1472164
Materiaal Metaal
Kleur zwart
Watt 75
Fitting E27
Merk Eijerkamp Collectie
Woonstijl  Industrieel
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer