Skip to content
Flos Ray T Tafellamp
Flos Ray T Tafellamp
Vergroten
  • Flos Ray T Tafellamp
1/1
Item 1 of 1

Flos Ray T Tafellamp

Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 3-4 weken

Eijerkamp vertelt over Flos Ray T Tafellamp

Tafellamp Ray-T van ontwerper Rodolfo Dordoni is een groots ontwerp met oog voor detail en afwerking. Dordoni vond zijn inspiratie voor de vorm van Ray in vuurtorens en hoogspanningsmasten met als resultaat een ware eyecatcher in uw interieur. Flos Ray zorgt voor direct en indirect diffuus licht. De kap bestaat uit mond geblazen glazen kap (grijs) of een gespoten aluminium kap (zwart en wit).

Afmeting tafellamp Ray T:
Doorsnede: 36 cm
Hoogte: 67 cm

U vindt de FLOS design lampen op showroom bij CILO. Laat u inspireren en verrassen door de vele mogelijkheden van de FLOS collectie. Uiteraard staan onze lichtspecialisten voor u klaar.

FLOS levert een grote diversiteit aan verlichting. CILO is dealer van het exclusieve merk FLOS en kan ieder gewenst model van dit merk aan u leveren. Vindt u het gewenste model niet op onze site?  Neemt u dan contact met ons op via e-mail of telefoonnummer 0575-583656 (tijdens openingstijden). Onze interieurspecialisten voorzien u graag van vrijblijvende informatie.

Bekijk meer