Skip to content

vtwonen make-over 1 voorjaar 2022

Gezien op tv in vtwonen 'Weer verliefd op je huis' elke zondagavond op SBS6 met onze Eijerkamp meubels.

Fietje Bruijn vtwonen stylist

Karin & Frank Jaren ’40 woning in Huizen

Samen met hun drie tieners wonen Karin & Frank in een jaren ’40 woning in Huizen. Vier jaar geleden vielen ze als een blok voor dit huis: de locatie, de charme en de gezellige buurt zijn perfect voor het gezin. Fijn, maar het interieur is ook belangrijk én daarover zijn ze minder tevreden. Het lukt ze niet de ideale indeling te bedenken en de woonsmaken van de twee liggen ook nog eens mijlenver uit elkaar. Karin houdt van kleurrijk en gezellig terwijl Frank houdt van praktisch en industrieel.

15 meter lange woonruimte met 2 grote banken & 2 eethoeken

De woonkamer van Karin en Frank is een open ruimte van maar liefst 15 meter lang. Dat biedt zeeën van leefruimte, maar zorgt er ook voor dat het stel niet weet hoe ze hiervan optimaal gebruik kunnen maken. vtwonen stylist Fietje weet wel raad! Ze brengt de woonwensen van het stel samen in een warme basis met frisse accenten. Met een glaswand met gouden randje worden de keuken en woonkamer van elkaar gescheiden zonder daglicht te verliezen. In de voorste kamer ontstaat zo een grote zithoek met twee heerlijke hoekbanken voor het hele gezin. Aan de tuinkant van het huis creëert Fietje maar liefst twee eethoeken rond het XXL kookeiland.  

Onbezorgd zitten 7 jaar beschermd tegen vlekken

vtwonen stylist Fietje koos voor maar liefst twee royale hoekbanken met meer dan genoeg ruimte voor Karin, Frank en hun 3 tieners. Om de banken bestand te maken tegen vlekken liet Fietje de bank impregneren door All in House. Zo geniet je van maar liefst 7 jaar garantie op vlekken, beschadigingen en constructie. En komt een professional langs als je de vlekken er zelf niet uit krijgt. Dat is extra onbezorgd zitten!

Lees meer over All in House service
vtwonen make-over 1 voorjaar 2022
vtwonen make-over 1 voorjaar 2022
vtwonen make-over 1 voorjaar 2022
vtwonen make-over 1 voorjaar 2022
vtwonen make-over 1 voorjaar 2022

Interieur make-over?

In een persoonlijk interieuradvies in onze woonwinkels realiseren wij samen jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak
Kleurenpalet
 • Flexa Cosmic Glory
  Flexa
  Cosmic Glory
 • Flexa Heidetaupe
  Flexa
  Heidetaupe
 • Flexa Bakery Brown
  Flexa
  Bakery Brown
 • Flexa Zandsteenbruin
  Flexa
  Zandsteenbruin
 • Eijffinger behang 318030
  Eijffinger
  318030

Accessoires, karpetten & meer!

Het op maat gemaakte Verona vloerkleed van Brinker in de zithoek en alle accessoires uit deze vtwonen make-over shop je in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal. Kom langs in onze winkels. We adviseren je graag!

Ontdek alle meubels In onze woonwinkels

Shop net zoals de stellen uit vtwonen 'Weer verliefd op je huis' in onze vernieuwde woonwinkels in Zutphen & Veenendaal jouw nieuwe droommeubel of complete interieur van de 150 mooiste woon- & slaapmerken. Met persoonlijk interieuradvies in elke woonstijl & ieder budget!

winkels & openingstijden ontdek alle vtwonen make-overs
Eijerkamp woonwinkels

Meer inspiratie bij Eijerkamp