Skip to content

vtwonen make-over 1 voorjaar 2023

Gezien op tv in vtwonen 'Weer verliefd op je huis' elke zondagavond op SBS6 met onze Eijerkamp meubels.

Seren & Attie Moderne hoekwoning in Almere

Na samen te hebben gewoond in Den Haag en Amsterdam, hebben Seren en Attie besloten om voor hun twee kinderen naar een hoekwoning in Almere te verhuizen. Met het huis zijn ze blij, maar het interieur van hun moderne woning? Dat is wit, wit en nog eens wit. Precies zoals Seren het graag ziet, maar inmiddels ziet ze in dat ze misschien een beetje is doorgeslagen met haar witte interieur. Tijd voor verandering! Attie’s woonstijl is hotel chique met luxe materialen en hij ziet dan ook graag meer kleur en donkere accenten terugkomen. Een mooie klus voor Eva, die de verschillende woonstijlen samenbrengt en een fijn warm thuis creëert.

Zithoek & tv-meubel op maat in woonstijl Fancy Wabi Sabi

Eva dompelt het interieur van Seren en Attie onder in een perfecte mix van witte en warme bruintinten met een vleugje groen, in de woonstijl Fancy Wabi Sabi. De organische vormen in zowel de eethoek als de zithoek zorgen voor een fijne balans. De donkere wolkenzachte elementenbank is de blikvanger in de woonkamer en samen met de ronde fluwelen draaifauteuil een heerlijke plek om samen te relaxen. Neerploffen op de bank, tv en haard aan en het grote genieten kan beginnen! Eva brengt de zachte ronde vormen uit de zithoek ook terug in de eethoek: de ronde eettafel met zwart marmer tafelblad wordt omringd door vier comfy eetkamerstoelen voor urenlang tafelplezier voor het hele gezin.

vtwonen make-over 1 najaar 2023
Interieuradvies vtwonen make-overs

Interieur make-over?

In een persoonlijk interieuradvies in onze woonwinkels creëren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak
vtwonen make-over 1 najaar 2023
vtwonen make-over 1 najaar 2023
vtwonen make-over 1 najaar 2023

Digitaal magazine vtwonen Stijl Studio’s

Laat je inspireren door 8 nieuwe vtwonen Stijl Studio’s, exclusief bij Eijerkamp Zutphen & Veenendaal. Bekend van tv!

vtwonen Stijl Studio's Magazine

Maatwerk kasten, accessoires & vloerkleden

Ook een maatwerk opbergmeubel dat precies past bij jouw interieur, woonwensen en opbergwensen? Met de maatwerk mogelijkheden van VTH kasten vervul je al jouw opbergwensen. Onze kastenexperts adviseren je graag. Alle accessoires uit deze vtwonen make-over shop je in onze winkels in Zutphen & Veenendaal.

vtwonen make-over 1 najaar 2023
vtwonen make-over 1 najaar 2023
vtwonen make-over 1 najaar 2023
Kleurenpalet
 • Flexa Wit Kokos
  Flexa
  Wit Kokos
 • Flexa Green Tea
  Flexa
  Green Tea
 • Flexa 85% Kokos
  Flexa
  85% Kokos
 • Eijffinger Embrace 324001
  Eijffinger
  Embrace 324001
vtwonen make-over 1 najaar 2023
vtwonen make-over 1 najaar 2023
vtwonen make-over 1 najaar 2023

Ontdek alle meubels In onze woonwinkels

Shop net zoals de stellen uit vtwonen 'Weer verliefd op je huis' in onze vernieuwde woonwinkels in Zutphen & Veenendaal jouw nieuwe droommeubel of complete interieur van de 150 mooiste woon- & slaapmerken. Met persoonlijk interieuradvies in elke woonstijl & ieder budget!

winkels & openingstijden ontdek alle vtwonen make-overs
Eijerkamp woonwinkels

Meer inspiratie bij Eijerkamp