Skip to content

vtwonen make-over 10 najaar 2022

Gezien op tv in vtwonen 'Weer verliefd op je huis' elke zondagavond op SBS6 met onze Eijerkamp meubels.

Jordy & Eva Rijtjeswoning in Almere

vtwonen stylist Eva gaat aan de slag bij Jordy en Eva in Almere. Voor Jordy bekend terrein, hij woont met zijn twee zoons sinds twee jaar in deze fijne tussenwoning. In die tijd heeft hij Eva leren kennen en na twee jaar ver uit elkaar te hebben gewoond, staan ze nu op het punt te gaan samenwonen. Als kers op de taart is er ook nog een kindje onderweg! Reden genoeg om het interieur aan te pakken en een fijn familiehuis te creëren waarin iedereen zich thuis voelt. Een mooie uitdaging voor Eva.

Compacte woonruimte Ruimte voor het hele gezin

De woonruimte in de tussenwoning is compact, en dat is met een samengesteld gezin van vijf personen soms best even puzzelen. Tel daarbij op dat de woonsmaken van Eva en Jordy nogal uit elkaar liggen: hij houdt van comfy, praktisch en stoer. Zij ziet het liefst veel kleur, veel accessoires en veel planten. Niet per se praktisch, wel gezellig. vtwonen stylist Eva weet de twee uitersten bij elkaar te brengen in woonstijl Modern Basic met een jungle twist. Met in de zithoek een fijne hoekbank met comfy fauteuil én een plek voor de baby. De bistro opstelling in de keuken is een speelse manier om een grote eethoek luchtig en ruimtelijk te laten ogen. Naast de make-over in de woonruimte is er nog een verrassing: extra woonruimte in de nieuwe tuinkamer!

vtwonen make-over 10 najaar 2022
Interieuradvies vtwonen make-overs

Interieur make-over?

In een persoonlijk interieuradvies in onze woonwinkels creëren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak
vtwonen make-over 10 najaar 2022
vtwonen make-over 10 najaar 2022
vtwonen make-over 10 najaar 2022

Accessoires, karpetten & meer!

Alle accessoires en het vloerkleed uit deze vtwonen make-over shop je in ook onze winkels in Zutphen & Veenendaal. Kom langs in onze winkels. We adviseren je graag!

Kleurenpalet
 • Flexa Tender Clay
  Flexa
  Tender Clay
 • Flexa Misted Grey
  Flexa
  Misted Grey
 • Flexa Wild Wonder
  Flexa
  Wild Wonder
vtwonen make-over 10 najaar 2022
vtwonen make-over 10 najaar 2022
vtwonen make-over 10 najaar 2022

Ontdek alle meubels In onze woonwinkels

Shop net zoals de stellen uit vtwonen 'Weer verliefd op je huis' in onze vernieuwde woonwinkels in Zutphen & Veenendaal jouw nieuwe droommeubel of complete interieur van de 150 mooiste woon- & slaapmerken. Met persoonlijk interieuradvies in elke woonstijl & ieder budget!

winkels & openingstijden ontdek alle vtwonen make-overs
Eijerkamp woonwinkels

Meer inspiratie bij Eijerkamp