Skip to content

vtwonen make-over 11 najaar 2020

Gezien op tv in vtwonen 'Weer verliefd op je huis' elke zondagavond op SBS6 met onze Eijerkamp meubels.

Een heerlijk huis in Haarlem

Vlak na de geboorte van hun tweeling, nu zo'n twee jaar geleden, verhuisden Joery en Murkje naar hun droomhuis in Haarlem. Maar het interieur? Dat staat al jaren stil. Hun oude meubels uit het appartement in Amsterdam staan nog altijd in deze woning en ze vinden het lastig om de zit-, eet-, en speelhoek met elkaar te verbinden. De speelhoek is enorm en de verschillende woonfuncties vloeien niet in elkaar over. Ook een nieuwe keuken staat op de woonwensenlijst, Joery houdt enorm van koken, maar waar plaats je die? Dan is er nog die lange witte wand die voor een groot woondilemma zorgt. Ook is er onvoldoende opbergruimte en daarbovenop lopen hun woonsmaken nogal uiteen...

Murkje & Joery 'Zij houdt van uitbundige kleuren, hij van urban modern'

Murkje houdt van uitbundige kleuren, warmte in combinatie met aaibare materialen. Joery heeft architectuur gestudeerd en omschrijft zijn woonsmaak als 'contemporary urban modern'. Met industriële invloeden, symmetrische verhoudingen en grafische vormen. Toch wil het inrichten van zijn eigen huis niet lukken. Genoeg uitdaging dus: vtwonen stylist Fietje gaat het stel helpen en brengt de uiteenlopende woonsmaken van Murkje en Joery samen in een gezellig familiehuis met onze Eijerkamp meubels!

vtwonen make-over 11 najaar 2020
vtwonen make-over 11 najaar 2020
vtwonen make-over 11 najaar 2020

ACCESSOIRES, KARPETTEN & MEER!

Alle accessoires en de verlichting uit deze vtwonen make-over shop je in onze winkels in Zutphen & Veenendaal. Kom langs in onze winkels. We adviseren je graag!

Kleurenpalet
 • Flexa Chocolate Milk
  Flexa
  Chocolate Milk
 • Flexa Urban Taupe
  Flexa
  Urban Taupe
 • Flexa C5.39.34
  Flexa
  C5.39.34
 • Eijffinger Terra 391561
  Eijffinger
  Terra 391561

vtwonen make-over 11 najaar 2020

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak
vtwonen make-over 11 najaar 2020
vtwonen make-over 11 najaar 2020
vtwonen make-over 11 najaar 2020

Deze meubels live bekijken? Kom naar onze woonwinkels!

Ontdek alle meubels uit deze vtwonen make-over bij Eijerkamp in Zutphen & Veenendaal. Met ruim 150 merken onder één dak voor wonen, slapen en design. In elke woonstijl en voor ieder budget.

winkels & openingstijden ontdek alle vtwonen make-overs
Eijerkamp woonwinkels

Meer inspiratie bij Eijerkamp