Skip to content

vtwonen make-over 17 najaar 2021

Gezien op tv in vtwonen 'Weer verliefd op je huis' elke zondagavond op SBS6 met onze Eijerkamp meubels.

Maisonnette appartement in Tilburg

De Brabantse broer en zus Thijs en Roos betrekken samen een appartement in Tilburg. Het hele gezin is al jaren fan van vtwonen ‘Weer verliefd op je huis’ en, zoals dat gaat bij broers en zussen, verschillen de twee nogal van mening als het aankomt op de inrichting van hun nieuwe thuis. Beide hebben allebei een eigen slaapkamer die ze helemaal zelf in kunnen richten, maar de gedeelde woonruimte en keuken verdienen een make-over die past bij hun beide woonstijlen. Zelf hebben ze geen idee hoe ze hun uiteenlopende woonsmaken moeten combineren, dus de hulp van Fietje komt als geroepen!

Thijs & Roos ‘Hij houdt van strak en design, zij van urban jungle’

De woonstijlen van Thijs en Roos staan lijnrecht tegenover elkaar: hij houdt van strak, minimalistisch en design en heeft een zero-tollerance beleid als het gaat om frutsels en accessoires. Roos daarentegen houdt van de urban jungle sfeer met veel planten, warmte en groene accenten. Fietje combineert de woonstijlen van broer en zus in de woonstijl Urban Friends én bedenkt een slimme woonoplossing om de ruimte te splitsen zodat beide ongestoord bezoek kunnen ontvangen. In de woonkamer is er genoeg plek om te ontspannen op de XXL hoekbank en de keuken wordt voorzien van een ovale eettafel met eetkamerstoelen én eetkamerbank voor eindeloos tafelplezier.

vtwonen make-over 17 najaar 2021
vtwonen make-over 17 najaar 2021
vtwonen make-over 17 najaar 2021

Accessoires, karpetten & meer

Alle accessoires uit deze vtwonen make-over shop je in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal. Kom langs in onze winkels. We adviseren je graag!

vtwonen make-over 17 najaar 2021

Persoonlijk interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak
Kleurenpalet
 • Flexa Saliegroen
  Flexa
  Saliegroen
 • Flexa Fine Cream
  Flexa
  Fine Cream
 • Flexa Authentic Grey
  Flexa
  Authentic Grey
 • Flexa Sweet Umber
  Flexa
  Sweet Umber
 • Flexa Cheeky Chestnut
  Flexa
  Cheeky Chestnut
vtwonen make-over 17 najaar 2021
vtwonen make-over 17 najaar 2021
vtwonen make-over 17 najaar 2021

Deze meubels live bekijken? Kom naar onze woonwinkels!

Ontdek alle meubels uit deze vtwonen make-over bij Eijerkamp in Zutphen & Veenendaal. Met ruim 150 merken onder één dak voor wonen, slapen en design. In elke woonstijl en voor ieder budget.

winkels & openingstijden ontdek alle vtwonen make-overs
Eijerkamp woonwinkels

Meer inspiratie bij Eijerkamp