Skip to content

vtwonen make-over 18 najaar 2021

Gezien op tv in vtwonen 'Weer verliefd op je huis' elke zondagavond op SBS6 met onze Eijerkamp meubels.

vtwonen make-over 18 najaar 2021

Herenhuis uit 1900 in Kampen

Ferry en Hendrik wonen in een oud herenhuis uit 1900 middenin het centrum van Kampen. Een half jaar geleden verruilden ze hun kleine appartement voor dit karakteristieke pand aan de gracht. Het stel is dolblij met hun nieuwe woning en werd direct verliefd op de oude elementen, hoge plafonds én het uitzicht. Alle ingrediënten voor een droomhuis zijn dus aanwezig, maar nu het op de inrichting aan komt slaat de paniek toe. Alle muren in huis zijn scheef en door de vele losse ruimtes is de indeling ook een struikblok. Tel daarbij op dat de heren qua woonsmaak niet op een lijn liggen en een woonprobleem is ontstaan.

Ferry & Hendrik ‘De een houdt van licht en chique, de ander van donker en stoer’

Door de vele ruimtes, witte muren en kille vloer zien Ferry en Hendrik niet waar ze moeten beginnen. Maar dat is niet het enige probleem: ze weten ook niet waar ze naartoe willen. Zo vragen ze zich bijvoorbeeld af of de indeling niet op de kop moet voordat ze aan de inrichting beginnen. Daarnaast hebben de twee een nogal andere woonsmaak. Ferry houdt van licht en chique, terwijl Hendrik houdt van stoer en donker. vtwonen stylist Liza komt als geroepen! Zij weet de uiteenlopende woonsmaken van het stel samen te brengen in de woonstijl Chic Couleur waarin strak design en donkere kleuren samenkomen met pasteltinten en een romantisch gouden randje.

vtwonen make-over 18 najaar 2021

Persoonlijk interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak
vtwonen make-over 18 najaar 2021
vtwonen make-over 18 najaar 2021
vtwonen make-over 18 najaar 2021

Accessoires, karpetten & meer!

Alle accessoires uit deze vtwonen make-over shop je in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal. Kom langs in onze winkels. We adviseren je graag!

vtwonen make-over 18 najaar 2021
vtwonen make-over 18 najaar 2021
Kleurenpalet
 • Flexa Urban Taupe
  Flexa
  Urban Taupe
 • Flexa Midden Marmer
  Flexa
  Midden Marmer
 • Metal Stuc Messing
  Metal Stuc
  Messing

Deze meubels live bekijken? Kom naar onze woonwinkels!

Ontdek alle meubels uit deze vtwonen make-over bij Eijerkamp in Zutphen & Veenendaal. Met ruim 150 merken onder één dak voor wonen, slapen en design. In elke woonstijl en voor ieder budget.

winkels & openingstijden ontdek alle vtwonen make-overs
Eijerkamp woonwinkels

Meer inspiratie bij Eijerkamp