Skip to content

vtwonen make-over 19 najaar 2021

Gezien op tv in vtwonen 'Weer verliefd op je huis' elke zondagavond op SBS6 met onze Eijerkamp meubels.

18e eeuwse woonboerderij in Hei&Boeicop

Samen met hun twee dochters wonen Laurens en Michelle in een oude woonboerderij in Hei & Boeicop. Ze kochten de boerderij in vervallen staat en verbouwden het de afgelopen zes jaar tot het droomhuis dat het nu is. Toen het huis afgelopen voorjaar eindelijk klaar was, ontstond er brand in de rieten kap van de woning waardoor binnen enorme waterschade is ontstaan. Tijd dus voor een nieuwe start! Maar dat blijkt niet zo makkelijk met twee woonstijlen die lijnrecht tegen over elkaar staan en een grote ruimte die moeilijk in te delen is. De hulp van Marianne komt als geroepen!

Laurens & Michelle ‘Hij houdt van donker en stoer, zij van licht en zacht’

Michelle wil de boerderij het liefst moderniseren voor een spannend contrast tussen oud en nieuw, terwijl Laurens het liefst in de landelijke boerderij stijl blijft. Marianne combineert het beste van twee werelden in een Fantastic Furry Farmhouse: ze brengt de warme lichte woonsmaak met natuurlijke materialen van Michelle samen met de stoerdere woonstijl van Laurens. Een speelse elementenbank vormt het kloppend hart van de woonruimte en biedt vele zitplaatsen voor verschillende momenten van de dag. In de eethoek is de XXL eettafel het middelpunt voor urenlang tafelplezier met familie en vrienden. Een nieuwe, lichte vloer en donkerblauwe statements zijn de verbindende factor tussen de verschillende woonruimtes én woonstijlen van het stel.

vtwonen make-over 19 najaar 2021
vtwonen make-over 19 najaar 2021
vtwonen make-over 19 najaar 2021

Accessoires, karpetten & meer

Alle accessoires uit deze vtwonen make-over shop je in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal. Kom langs in onze winkels. We adviseren je graag!

vtwonen make-over 19 najaar 2021

Persoonlijk interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak
Kleurenpalet
 • Flexa Dashy Stone
  Flexa
  Dashy Stone
 • Flexa Worthy Clay
  Flexa
  Worthy Clay
 • Flexa Authentic Grey
  Flexa
  Authentic Grey
 • Flexa Puur Marmer
  Flexa
  Puur Marmer
vtwonen make-over 19 najaar 2021
vtwonen make-over 19 najaar 2021
vtwonen make-over 19 najaar 2021

Deze meubels live bekijken? Kom naar onze woonwinkels!

Ontdek alle meubels uit deze vtwonen make-over bij Eijerkamp in Zutphen & Veenendaal. Met ruim 150 merken onder één dak voor wonen, slapen en design. In elke woonstijl en voor ieder budget.

winkels & openingstijden ontdek alle vtwonen make-overs
Eijerkamp woonwinkels

Meer inspiratie bij Eijerkamp