Skip to content

vtwonen make-over 3 najaar 2022

Gezien op tv in vtwonen 'Weer verliefd op je huis' elke zondagavond op SBS6 met onze Eijerkamp meubels.

Clarissa & Judith Splitlevel woning in Schagen

Sinds begin dit jaar wonen Judith en Clarissa in hun splitlevelwoning in het Noord-Hollandse Schagen. Een fijne plek, maar het huis voelt nog niet als thuis. Door de grote smaakverschillen tussen beide dames lukt het ze niet een interieur te creëren waarin ze zich allebei helemaal op hun gemak voelen. Judith houdt van stoer en gedurfd en is niet bang om knallende kleuren te gebruiken. Clarissa daarentegen houdt van aaibaar, zacht en licht. Een contrast van dag en nacht. Aan vtwonen stylist Marianne de schone taak deze twee uitersten bij elkaar te brengen in een fijn thuis voor allebei.

Best of both worlds Gezellig tafelen vs. ultiem ontspannen

Het stel heeft twee duidelijke woonwensen: er moet voldoende ruimte zijn om uitgebreid te kunnen tafelen met vrienden en familie. Maar… er moet ook genoeg ruimte zijn om na een lange dag eens even heerlijk te kunnen ontspannen en op de bank te ploffen met zijn tweeën. Marianne heeft de oplossing: bij de keuken komt een ontspannen low dining eethoek met comfy eetkamerfauteuils én een eetkamerbank rondom een bootvormige eettafel. De zithoek wordt het relax-domein met heerlijk ziteiland in super aaibare stof. Marianne kiest ervoor een echte knuffelcorner te creëren, maar liever een lange bank? Dan is dat ook geen probleem dankzij de modulaire elementen.

aflevering 3 najaar 2022
Interieuradvies vtwonen make-overs

Interieur make-over?

In een persoonlijk interieuradvies in onze woonwinkels creëren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak
aflevering 3 najaar 2022
aflevering 3 najaar 2022
aflevering 3 najaar 2022

Accessoires, karpetten & meer!

Alle accessoires en het vloerkleed uit deze vtwonen make-over shop je in ook onze winkels in Zutphen & Veenendaal. Kom langs in onze winkels. We adviseren je graag!

aflevering 3 najaar 2022
aflevering 3 najaar 2022
aflevering 3 najaar 2022
Kleurenpalet
 • Flexa Misted Grey
  Flexa
  Misted Grey
 • Flexa Wild Wonder
  Flexa
  Wild Wonder
 • Flexa Silver Mauve
  Flexa
  Silver Mauve
 • Flexa Dark Tulip
  Flexa
  Dark Tulip

Ontdek alle meubels In onze woonwinkels

Shop net zoals de stellen uit vtwonen 'Weer verliefd op je huis' in onze vernieuwde woonwinkels in Zutphen & Veenendaal jouw nieuwe droommeubel of complete interieur van de 150 mooiste woon- & slaapmerken. Met persoonlijk interieuradvies in elke woonstijl & ieder budget!

winkels & openingstijden ontdek alle vtwonen make-overs
Eijerkamp woonwinkels

Meer inspiratie bij Eijerkamp