Skip to content

vtwonen make-over 3 voorjaar 2022

Gezien op tv in vtwonen 'Weer verliefd op je huis' elke zondagavond op SBS6 met onze Eijerkamp meubels.

Soheil & Serena Jaren '70 woning in Soest

Samen met hun zoon Kamran wonen Soheil en Serena in een jaren ’70 tussenwoning in Soest. Toen ze het huis vier jaar geleden kochten heeft Soheil het samen met zijn vader eerst flink verbouwd. De basis staat inmiddels als een huis, maar door de vierkante ruimte loopt het stel vast als het gaat om de inrichting. Want hoe breng je alle woonfuncties samen in zo’n ruimte zonder dat alles door elkaar loopt? Wat ook niet helpt bij het maken van keuzes, is dat de woonstijlen van de twee nogal uit elkaar liggen. Zij houdt van kleurrijk, terwijl hij juist houdt van een licht en rustig interieur. Over één ding zijn ze het eens: het interieur moet warm en gastvrij zijn en ruimte bieden om samen te komen met familie en vrienden.

vtwonen make-over 3 voorjaar 2022

Vierkante woonruimte Met slimme woonoplossingen

De ruimte in de woonkamer van Soheil en Serena is beperkt en door de vierkante vorm lastig in te delen. vtwonen stylist Eva biedt hulp en laat de woonwensen van het jonge gezin in vervulling gaan in de woonstijl Natural Soft Chique! Met behulp van slimme woonoplossingen gooit ze de indeling volledig om. Een kamerhoge kast als functionele roomdivider splitst de ruimte op zodat de verschillende woonfuncties gescheiden kunnen worden. Bij de keuken ontstaat zo een royale eethoek met comfortabele eetkamerbank. Aan de andere kant van de kast komt de zithoek met een grote elementenbank voor het hele gezin! Ook aan zoon Kamran is gedacht, een speelhoek mag natuurlijk niet ontbreken.

vtwonen make-over 3 voorjaar 2022
Interieuradvies vtwonen make-overs

Interieur make-over?

In een persoonlijk interieuradvies in onze woonwinkels creëren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak
vtwonen make-over 3 voorjaar 2022
vtwonen make-over 3 voorjaar 2022
vtwonen make-over 3 voorjaar 2022

Accessoires, karpetten & meer!

Het vloerkleed in de zithoek en alle accessoires uit deze vtwonen make-over shop je in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal. Kom langs in onze winkels. We adviseren je graag!

Kleurenpalet
 • Flexa Heart Wood
  Flexa
  Heart Wood
 • Flexa Sandy Steps
  Flexa
  Sandy Steps
 • Eijffinger Posy 316021
  Eijffinger
  Posy 316021

Ontdek alle meubels In onze woonwinkels

Shop net zoals de stellen uit vtwonen 'Weer verliefd op je huis' in onze vernieuwde woonwinkels in Zutphen & Veenendaal jouw nieuwe droommeubel of complete interieur van de 150 mooiste woon- & slaapmerken. Met persoonlijk interieuradvies in elke woonstijl & ieder budget!

winkels & openingstijden ontdek alle vtwonen make-overs
Eijerkamp woonwinkels

Meer inspiratie bij Eijerkamp