Skip to content

vtwonen make-over 4 voorjaar 2022

Gezien op tv in vtwonen 'Weer verliefd op je huis' elke zondagavond op SBS6 met onze Eijerkamp meubels.

Veljko & Tessa Nieuwbouwwoning in De Meern

Samen met hun dochters Noa en Mila wonen Veljko en Tessa in een twee-onder-één-kap nieuwbouwwoning in jaren ’30 stijl in het Utrechtse De Meern. Met hun huis zijn ze dolblij, maar na vijf jaar is het interieur nog steeds niet zoals ze willen. De u-vormige woonruimte zorgt voor de nodige uitdagingen, net als de verschillende woonsmaken van het stel. Tessa houdt van licht en luchtig, zachte pasteltinten en natuurlijke materialen. Veljko daarentegen houdt van de Oud-Engelse woonsfeer met donkere houtensoorten, Chesterfield banken en donkere kleuren. Gelukkig zijn ze het over één ding wel eens: een grote bank voor het hele gezin moet er sowieso komen!

U-vormige woonruimte Van zitkuil tot eethoek

Tessa en Veljko zijn al flink aan het puzzelen geweest met de grote u-vormige woonruimte: van getekende plattegronden tot op de vloer geplakte kranten om de perfecte afmetingen te ontdekken. De twee zijn er niet uitgekomen samen waardoor de zithoek nog steeds leeg is. Gelukkig schiet vtwonen stylist Marianne te hulp! De verschillende woonfuncties krijgen ieder hun eigen plek: aan de voorkant van het huis creëert Marianne een sprankelende zitkuil met XXL bank voor het hele gezin en rond de keuken komt een chique eethoek in stoere, donkere tinten. Precies passend bij de sfeer die Marianne voor ogen heeft: sprankelende lichtheid (voor haar) vs. sfeervolle diepte (voor hem).

vtwonen make-over 4 voorjaar 2022
Interieuradvies vtwonen make-overs

Interieur make-over?

In een persoonlijk interieuradvies in onze woonwinkels creëren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak
vtwonen make-over 4 voorjaar 2022
vtwonen make-over 4 voorjaar 2022
vtwonen make-over 4 voorjaar 2022

Accessoires, karpetten & meer!

Het op maat gemaakte vloerkleed van Van Besouw van HomeFashion en alle accessoires uit deze vtwonen make-over shop je in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal. Kom langs in onze winkels. We adviseren je graag!

vtwonen make-over 4 voorjaar 2022
vtwonen make-over 4 voorjaar 2022
vtwonen make-over 4 voorjaar 2022
Kleurenpalet
 • Flexa Sandy Steps
  Flexa
  Sandy Steps
 • Flexa Poetic Pink
  Flexa
  Poetic Pink
 • Flexa Saliegroen
  Flexa
  Saliegroen
 • Flexa Bakery Brown
  Flexa
  Bakery Brown
 • Flexa Factory Green
  Flexa
  Factory Green

Ontdek alle meubels In onze woonwinkels

Shop net zoals de stellen uit vtwonen 'Weer verliefd op je huis' in onze vernieuwde woonwinkels in Zutphen & Veenendaal jouw nieuwe droommeubel of complete interieur van de 150 mooiste woon- & slaapmerken. Met persoonlijk interieuradvies in elke woonstijl & ieder budget!

winkels & openingstijden ontdek alle vtwonen make-overs
Eijerkamp woonwinkels

Meer inspiratie bij Eijerkamp