Skip to content

vtwonen make-over 6 voorjaar 2022

Gezien op tv in vtwonen 'Weer verliefd op je huis' elke zondagavond op SBS6 met onze Eijerkamp meubels.

Martijn & Marjolein Eengezinswoning in Vianen

Al twaalf jaar woont Martijn met veel plezier in zijn eengezinswoning in Vianen. Vorig jaar is Marjolein bij hem ingetrokken, maar aan de inrichting is sindsdien niets veranderd. Nog altijd is het vooral zijn smaak die de boventoon voert. Met een paar planten heeft Marjolein geprobeerd het huis iets meer eigen te maken, maar een thuis is het niet. Het grote smaakverschil tussen de twee, zij houdt van een kleurrijke urban jungle, hij van robuust en country western, maakt het er niet gemakkelijker op. Tel daarbij op dat ze geen goede indeling kunnen vinden voor de vierkante woonruimte en een woonprobleem is ontstaan. Gelukkig zijn er ook overeenkomsten, een royale eethoek is een grote gezamenlijke wens!

vtwonen make-over 6 voorjaar 2022

Compacte vierkante woonruimte Met ruimte voor alle woonfuncties

De vierkante woonkamer in Vianen is compact waardoor het vinden van de perfecte indeling lastig is. vtwonen stylist Frans weet wel raad en gaat aan de slag. In de zithoek creëert hij met een ruime hoekbank en losse fauteuil verschillende comfortabele zitplaatsen die hij door middel van vloerkleden met elkaar verbindt. Rond de keuken ontstaat zo ruimte genoeg om te tafelen met een groot gezelschap: aan de eettafel plaatst hij losse stoelen en een eetkamerbank én aan de keuken is ook aan de bar ruimte voor een kop koffie of een borrel. In de woonstijl Contemporary Barn laat hij de woonsmaken van het stel terugkomen.

vtwonen make-over 6 voorjaar 2022
Interieuradvies vtwonen make-overs

Interieur make-over?

In een persoonlijk interieuradvies in onze woonwinkels creëren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak
vtwonen make-over 6 voorjaar 2022
vtwonen make-over 6 voorjaar 2022
vtwonen make-over 6 voorjaar 2022

Accessoires, karpetten & meer!

Alle accessoires uit deze vtwonen make-over shop je in ook onze winkels in Zutphen & Veenendaal. Kom langs in onze winkels. We adviseren je graag!

vtwonen make-over 6 voorjaar 2022
vtwonen make-over 6 voorjaar 2022
vtwonen make-over 6 voorjaar 2022
Kleurenpalet
 • Flexa The Salon 6
  Flexa
  The Salon 6
 • Flexa Zandsteenbruin
  Flexa
  Zandsteenbruin
 • Flexa Red Elegance
  Flexa
  Red Elegance

Ontdek alle meubels In onze woonwinkels

Shop net zoals de stellen uit vtwonen 'Weer verliefd op je huis' in onze vernieuwde woonwinkels in Zutphen & Veenendaal jouw nieuwe droommeubel of complete interieur van de 150 mooiste woon- & slaapmerken. Met persoonlijk interieuradvies in elke woonstijl & ieder budget!

winkels & openingstijden ontdek alle vtwonen make-overs
Eijerkamp woonwinkels

Meer inspiratie bij Eijerkamp